Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зі скорботою в серці та невимовним жалем повідомляємо про похорон військовослужбовця – Нечепорука Вадима Олександровича

Дата: 17.10.2024 09:23
Кількість переглядів: 108

Фото без опису21 жовтня 2024 року відбудеться похорон загиблого Захисника, військовослужбовця – Нечепорука Вадима Олександровича.

Об 11:00 просимо вийти на «живий коридор» для вшанування памяті Захисника. Коридор формуватиметься від в’їзду в с.Ладижинка (від Арки) – по вул.Шкільній – по вул.Максима Манькути – по вул.Козацькій – до кладовища.

Нечепорук Вадим Олександрович, уродженець с.Красне Поле, Луганської області.  Народився 23 квітня 2001 року. 28 вересня 2021 року призваний на військову службу за контрактом в складі 53-ї механізованої бригади. Початок повномасштабного вторгнення зустрів Вадим під Волновахою. У важких кровопролитних боях за місто у лютому-березні 2022 року 53-тя бригада втратила більшу частину свого особового складу. У пекельному полум’ї війни, під час нескінченних обстрілів з боку рф оперативної можливості для евакуації тіл та подальшої їх ідентифікації не було.  

Вадим довгий час лежав в підвалах Азовсталі як «невідомий», поки родина вперто намагалася віднайти хоч якийсь його слід, отримати хоч якусь звісточку. Аж в січні 2024 року, майже через два роки поневірянь, під час чергового обміну тілами загиблих родині повідомили про його загибель.

До останнього не вірили… Проте, експертиза встановила родинні зв’язки, остаточно зруйнувавши надію для рідних. Вадим загинув…

08 березня 2022 року у бою за Батьківщину, виявивши стійкість, мужність та героїзм під час артилерійського обстрілу противника загинув стрілець-помічник гранатометника, військовослужбовець, Герой – Нечепорук Вадим Олександрович.

21 жовтня Вадим знайде останній спочинок на кладовищі в с.Ладижинка.

Просимо всіх прийти та віддати останню шану Захиснику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь