Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкрито Алею Пам’яті та Слави Героїв Ладижинської громади

Дата: 25.06.2024 10:53
Кількість переглядів: 333

Фото без описуВідкрито Алею Пам’яті та Слави Героїв Ладижинської громади

22 червня, в День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни, жителі Ладижинської громади зібралися на території паркової зони с.Ладижинка, щоб вшанувати пам'ять полеглих Героїв, увіковічнивши їх у камені та власних серцях.

Зі сльозами на очах, зі скорботою та невимовним жалем в серці…  Жителі громади згуртувалися у власному болі та розпачі за загиблими Героями. Родичі, друзі, сусіди, односельчани зібралися щоби вшанувати світлу пам'ять Воїнів, які поклали власне життя та майбутнє за Незалежність України та Волю Українського Народу.  Гранітні пам’ятні знаки Захисникам, які було відкрито 22 червня, без перебільшень, омиті сльозами кожного з нас.

Ініціатива зі створення Алеї Пам’яті та Слави надійшла від засновника ТОВ «АПК «Насташка» - Олексія ПРУДИУСА та здобула підтримку жителів громади, підприємців. До реалізації проєкту долучилися підприємці з активною громадською позицією: Олександр ХИЛЮК, Олександр РОМАНЮК та Юрій ГРИНЬ.

Меморіальний комплекс, який відкрито 22 червня стане для кожного місцем скорботи, смутку, спогадів про те, яку ціну українські родини зараз віддають за мир та спокій у наших домівках. Ціна надвисока… Життя… У боротьбі з загарбником гине цвіт української нації… Відтепер кожен може прийти, покласти квіти, вшанувати хвилиною мовчання наших Захисників, наших Героїв.

Герої не вмирають… Вони навіки залишаються у пам’яті прийдешніх поколінь, викарбувані на граніті та у наших душах!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь