Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 червня в с. Колодисте, на території Колодистенської гімназії відбулось відкриття новозбудованого спортивного майданчика

Дата: 13.06.2024 20:59
Кількість переглядів: 128

Фото без опису13 червня в с. Колодисте, на території Колодистенської гімназії відбулось відкриття новозбудованого спортивного майданчика

Ладижинська громада сьогодні поповнилась ще однією спортивною локацією. Діти та дорослі жителі села Колодисте відтепер матимуть змогу проводити своє спортивне дозвілля на сучасному, якісно оснащеному спортивному майданчику.  На урочисте відкриття зібрались жителі громади, дорослі та діти. Урочисте відкриття зі сльозами на очах… Цей майданчик – проєкт родини Пишних, батьків загиблого Захисника – Олександра Пишного. В лютому 2023 року Олександр був мобілізований до лав Збройних Сил України. Молодий, сміливий, амбітний чоловік без вагань став на захист рідної землі. Темні дні, які приніс агресор на нашу світлу, квітучу Україну не минають. З кожним днем все більше болю на нашій землі, все більше горя та сліз, що розривають душу і серце. 13 червня 2023 року трагічно обірвалося життя Олександра.  Звичне для родини Пишних, життя, перекреслила трагічна втрата.

Ідея збудувати міні-футбольне поле для діток села Колодисте прийшла до Лесі Григорівни та Ігоря Федоровича  як спосіб увіковічнити пам'ять єдиного сина. Олександра в селі всі любили та безмежно поважали. Тож проект без вагань підтримали та всебічно сприяли його реалізації: Олексій Прудиус (керівник АПК «Насташка»), Станіслав Хорохонько (керівник ФГ «Хорста»), Андрій Барабаш, Микола Бондарчук, Олександр Бондарчук, Григорій Такул, Володимир Тріщинський, Анатолій Коваленко, Григорій Гладкий, працівники Колодистенського старостинського округу, колектив Колодистенської гімназії.

Сьогодні, 13 червня 2024 року, у перші роковини пам’яті Героя було перерізано стрічку та відкрито спортивний майданчик, який довгі роки приноситиме користь підростаючому поколінню, активній молоді та всім любителям спорту. Розділити біль батьків, підтримати їх прийшли всі небайдужі громадяни.

Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого Героя. Сумуємо... Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою і вічною пам’яттю Воїна-Захисника України.

Вічна пам’ять і слава Герою  Олександру Пишному,  який захищав рідну Україну і кожного з нас! Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь