Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 квітня 2024 року учні 11-х класів Ладижинської громади долучилися до загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь»

Дата: 05.04.2024 10:52
Кількість переглядів: 615

Фото без опису4 квітня 2024 року учні 11-х класів Ладижинської громади долучилися до загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь». Випускники війни - це майбутні архітектори нової України - незламної і зеленої! Це покоління, яке будуватиме і відбудовуватиме нашу Україну після Перемоги!  Кожен випускник посадив кущ самшиту, щоб через 20 років вже своїм дітям показати, якою сильною була віра в нашу Державу.
Школярі висадили кущі біля парково-меморіальної зони майбутньої  алеї Пам’яті і Слави в центральному парку села Ладижинка. Адже окрім суто екологічного, ця акція носить історичний і навчально-виховний характер.
До заходу долучилися начальник Уманської районної військової  адміністрації - Ігор МИКЛАЩУК, заступник голови Ладижинської сільської ради Михайло РУДИЙ. 
Дякуємо всім за активну участь у акції, а також депутату Ладижинської сільської ради Юрію ГРИНЮ, який надав саджанці самшиту, за допомогу у проведені акцій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь