Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День українського добровольця! Ладижинський Центр культури, дозвілля та спорту

Дата: 14.03.2024 14:53
Кількість переглядів: 536

Фото без описуДень українського добровольця! Ладижинський Центр культури, дозвілля та спорту

14 березня в Україні відбувається вшанування добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну. Тисячі звичайних українських громадян, кинувши власні справи – навчання, роботу, бізнес, родини, пішли зі зброєю в руках, першими протистояти російській армії. Добровольчі батальйони стали точкою опори, від якої Україна змогла відштовхнутися, провести мобілізацію та підготувати професійну заміну добробатам. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги та турботи про учасників добровольчих формувань, у бібліотеках-філіях та Будинках культури Ладижинської сільської територіальної громади   була проведена низка заходів, до яких активно долучились як діти, так і молодь громади : «Добровольці – серце нації!», «Вони для нас виборюють життя!», «Доброволець – герой сьогодення!», «Доброволець – хто він?», «Вони пройшли крізь вогонь і зброю».

Шана та пам’ять – це найменше, чим можемо їм віддячити! В День українського добровольця побажаємо усім захисникам України – ПЕРЕМОГИ! Скорішої Перемоги над ворогом та віри у світле майбутнє нашого народу! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь