Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей інформує

Дата: 25.01.2024 15:41
Кількість переглядів: 256

Фото без описуСлужба у справах дітей інформує

Станом на 31.12.2023 року на території Ладижинської сільської територіальної громади проживають 1246 дітей віком від 0 до 18 років. На первинному обліку  Служби перебувають 38 дітей, які мають статус дитини-сироти та дитини  позбавленої батьківського піклування із них:

  • 23 дитини влаштовано під опіку, піклування;  
  • 9 дітей – у прийомних сім’ях;
  • 3 дитини -  у дитячих будинках сімейного типу;
  • 3 дитини – в будинку – інтернаті.

       Вікові категорії опікунів/піклувальників первинного обліку:

  • 20-40 років -  проживають 8 дітей;
  • 40-60 років -  проживають 8 дітей;
  • 60 років і ст. - проживають 7 дітей;

На обліку Служби у справах дітей 13 дітей мають статус дитини-сироти, 25 дітей мають статус дитини, позбавленої  батьківського піклування:13 дітей первинного обліку, які мають статус дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування проживають на території Ладижинської територіальної громади, 23 дітей на території інших територіальних громад, 2 дітей зі статусом проживають за кордоном разом з опікунами, піклувальниками. На території Ладижинської громади проживають 1 дитина  первинного обліку міста Умань, 2 діток - Паланської ОТГ, 1 дитина - Благовіщенської ОТГ, 3 дітей - Новгородківської СТГ Кіровоградської області.

Протягом 2023 року 4 дітям рішенням виконавчого комітету Ладижинською сільської ради надано статус дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.  Всі діти влаштовані під опіку, піклування.

Начальником та провідним спеціалістом Служби у справах дітей протягом року відвідано всі сім'ї, в яких діти перебувають під опікою та піклуванням,  за результатами перевірки складено акти обстеження умов проживання підопічних дітей.

Питання утримання, виховання та розвитку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - на постійному контролі голови Ладижинської сільської ради Цоколенка Сергія Васильовича та старост старостинських округів Ладижинської територіальної громади.

Всі діти, які перебувають на обліку Служби у справах дітей Ладижинської сільської ради, були охоплені увагою, отримували подарунки до першого вересня, солодощі до Дня святого Миколая та свята Нового року, які були придбані  за рахунок коштів бюджету Ладижинської сільської ради.

У квітні 2023 року Служба у справах дітей Ладижинської сільської ради долучалась до ініціативи Фонду громад «Рідня» спільно з асоціацією «Медична благодійна допомога Франція – Україна» (Aide Médicale & Caritative France-Ukraine), які надають підтримку для дітей у час війни, коли їх батьки захищають нашу країну. Працівниками служби, отримано комплекти з новим брендовим  одягом від Фонду  та передано особисто дітям.

Підготувала: Служба у справах дітей Ладижинської сільської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь