Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Трактор

Дата: 01.12.2023 14:36
Кількість переглядів: 70

Виконавчий комітет Ладижинської сільської ради

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик Трактор розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб:

20382, Виконавчий комітет Ладижинської сільської ради, Черкаська обл.., Уманський р-н., с. Ладижинка, вул.. Шкільна, буд. 2, 04409849.

Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками:

Дзень Софія Володимирівна, тел.. 0637100227, email: sofiapetlia@ukr.net

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: «Генератори» ДК 021:2015 – 34140000-0 Великовантажні мототранспортні засоби

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями UA-2023-12-01-001520-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1 000 000,00 грн з ПДВ

Розмір бюджетного призначення:  1 000 000,00 грн з ПДВ

Кількість: 1 шт

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.Також потенційним учасникам надсилалися листи з запитом ціни пропозиції, для точного розрахунку вартості товару.

 Основними джерелами інформації для визначення очікуваної вартості брали до уваги:

 1. Прайс-листи на офіційних сайтах постачальників.

 2. Інтернет ресурси. У системі Prozorro відкритий доступ до публічних закупівель, що дозволяє аналізувати реальні угоди купівлі-продажу інших Замовників. Для визначення очікуваної вартості використовували формулу середнього арифметичного значення.

 3. Постачальники тракторів електронного каталогу ProzorroMarket. Закупівлі проведені згідно Постанови Кабінету Міністрів України №1178 від 12.10.22, КЕКВ 3110 Придбання обладнання і предметів довгострокового користування.

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Трактор

 

  1. Детальний опис предмета закупівлі:

Назва предмета закупівлі

Трактор

Код ДК 021:2015

34140000-0

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

Великовантажні мототранспортні засоби

Кількість поставки товару

1 шт

Місце поставки товару

 

20382, Черкаська область, Уманський район, cело Ладижинка, вулиця Шкільна, будинок 2

Строк поставки товару

до 31 грудня 2023 року

 

  1. Вимоги щодо якості предмета закупівлі:

    Транспортний засіб повинен бути у виконанні, передбаченому нормативно-технічною документацією виробника і готовим до експлуатації, відповідати вимогам нормативно-правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації.

  • термін виготовлення не раніше 2022 року.
  • термін поставки – до 31.12.2023 року.
  • запропоновані учасником характеристики мають бути не гірші, ніж вказані в зазначеній вище інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.
  • пропозиція учасника повинна враховувати всі витрати на транспортування, навантаження та розвантаження, страхування, сплату податків (інших обов’язкових платежів, зборів), пакування та інших витрат що пов’язані з предметом закупівлі;
  • постачальник забезпечує передпродажну підготовку, введення техніки в експлуатацію та навчання працівників Замовника, дані послуги входять у загальну вартість товару;
  • ціна Товару включає в себе ціну за одиницю Товару з урахуванням ПДВ та усі необхідні податки, збори та платежі, що мають бути сплачені у даному випадку, а також витрати на транспортування предмету закупівлі до місця, визначеного Замовником, сплату мита, податків та інших зборів і обов’язкових платежів, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством України у зв’язку із ввезенням на митну територію України та розмитненням;
  • товар має бути таким, що не перебував до моменту відвантаження Замовнику в експлуатації за своїм функціональним призначенням;
  • товар має бути у зібраному і справному стані;
  • товар має бути без механічних пошкоджень і слідів корозії.
  • поставка, доставка та розвантаження Товару здійснюється за власний рахунок Продавця, власними силами, з використанням своїх залучених транспортних засобів;
  • із товаром, що буде постачатись, повинна додаватись супутня документація виробника: посібник по експлуатації, сервісна книжка тощо. Супутня документація повинна бути виконана українською мовою. У разі, якщо оригінал супутньої документації складений іншою мовою, він обов’язково має супроводжуватись автентичним перекладом українською мовою;
  • товар має відповідати вимогам діючих стандартів та відповідних нормативних документів в частині безпеки дорожнього руху, безпеки експлуатації, санітарно-гігієнічних норм та екологічної безпеки;
  • при поставці товару Продавцем надається: пакет документів необхідний для реєстрації предмету закупівлі в територіальних органах внутрішніх справ з надання сервісних послуг, як транспортних засобів спеціалізованого призначення відповідно до законодавства України.
  • гарантійний період – 24 місяці
  • сервісне обслуговування предмету закупівлі, запропонованого Учасником, повинно здійснюватися відповідними сервісними центрами. Учасник забезпечує здійснення технічного нагляду, гарантійного (сервісного) обслуговування техніки на протязі гарантійного терміну експлуатації протягом терміну гарантійного обслуговування.

 

  1. Вимоги до  учасника:
    1.  Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати:
  1. Гарантійний лист довільної форми, що предмет закупівлі повинен бути новим і таким, що не був в експлуатації, технічно справним, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні та експлуатації.
  2. Гарантійний лист довільної форми, що гарантія на транспортний засіб повинна становити не менше 24 місяці.
  3. Копію сертифікату відповідності, або сертифікату затвердження типу, або паспорту якості виробника, або декларації про відповідність товару з урахуванням діючих нормативних актів (державних стандартів чи технічних умов.
  4. Учасник має бути офіційним дилером/дистриб’ютором/представником виробника товару на території України (на підтвердження надається копія дилерського/дистриб’юторського договору або копія витягу з дилерського/дистриб’юторського договору або копія сертифікату дилера/дистриб’ютора).
  5. Учасник надає гарантійний лист довільної форми про надання повного пакет у документів, необхідних для реєстрації (постановки на облік) у відповідних органах.
  6. Учасник надає копію митної декларації або копію паспорта заводу-виробника для підтвердження року виготовлення трактора.
  7. Учасник надає копію документів, що підтверджують повноваження Учасника на проведення технічного обслуговування та гарантійного ремонту товару.
  8. Учасник надає довідку із зазначенням сервісних (сервісного) центрів (центру), на яких (якому) можливе гарантійне та післягарантійне обслуговування товару.
  9. Учасник повинен надати заповнену таблицю відповідності із вказанням конкретних технічних параметрів запропонованого товару:

Найменування технічних характеристик Товару

Технічні вимоги

Підтвердження виконання умов Учасником

1

2

3

Тип

Трактор колісний 4х4

Трактор (Марка транспортного засобу)

Номінальна потужність

двигуна, л.с.

75-105

 

Колісна формула

4х4

 

Рульове управління

гідрооб’ємне з гідропідсилювачем

 

Коробка передач

12+12, синхронізована

 

Кабіна

Герметична з вентиляцією, рівна підлога, опаленням та оглядом

360°

 

Габаритні розміри (Д х Ш

х В), мм

Не менше 3800/1650/2620

 

Максимальна вага, кг

Не менше 3490

 

Двигун

Тип двигуна

дизельний, 4-циліндровий, з безпосереднім упорскуванням у двигун

 

розташування

циліндрів

вертикальне

 

Об'єм двигуна, cм3

не менше 4000

 

Номінальні обороти

колінчастого валу, об/хв.

не менше 2400

 

Система запуску

електростартер

 

Об'єм паливного бака, л

Не менш 65

 

Ходова

Ходова система

безрамна, жорстка підвіска

 

Гальма

основні- дискові, працюючі у мастилі

 

Гальмо стоянки

механічний важіль

 

Розмір передніх шин

від 9.5-24 до12.4-24

 

Розмір задніх шин

від 14.9-30 до 16.9-34

 

Навісна система

Задня навісна система

3-точкова навіска

 

Обороти валу відбору

потужності (ВОМ), об/хв

540 /760або 540/1000 або 760/1000

 

 

У разі, якщо товар, запропонований на торги, не відповідає технічним вимогам Замовника або Учасник не в змозі виконати умови поставки, тендерна пропозиція може бути відхилена.

 

Замовником вимагається надання учасником процедури закупівлі сертифіката типу обладнання (або сертифікат типу транспортного засобу) чи сертифіката відповідності транспортних засобів або обладнання, чи сертифіката відповідності щодо індивідуального затвердження, в якому зазначено місцезнаходження виробника колісного транспортного засобу в Україні, виданого органом із сертифікації для індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, партій частин та обладнання, який відповідно до законодавства призначений Мінінфраструктури, чи свідоцтво про присвоєння міжнародного ідентифікаційного коду виробника (WMI), що входить в структуру ідентифікаційного номера колісного транспортного засобу (VIN), виданого національною організацією України, уповноваженою на ведення реєстрації та присвоєння міжнародного ідентифікаційного коду виробника (WMI).

На підтвердження цієї вимоги Учасник процедури закупівлі подає у складі тендерної пропозиції сертифікат типу обладнання (або сертифікат типу транспортного засобу) чи сертифікат відповідності транспортних засобів або обладнання, чи сертифікат відповідності щодо індивідуального затвердження, в якому зазначено місцезнаходження виробника колісного транспортного засобу в Україні, виданий органом із сертифікації для індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, партій частин та обладнання, який відповідно до законодавства призначений Мінінфраструктури, чи свідоцтво про присвоєння міжнародного ідентифікаційного коду виробника (WMI), що входить в структуру ідентифікаційного номера колісного транспортного засобу (VIN), виданого національною організацією України, уповноваженою на ведення реєстрації та присвоєння міжнародного ідентифікаційного коду виробника (WMI).

 

  1. Вимоги до  учасника-переможця:

4.1. Учасник-переможець при поставці товару повинен надати:

  1. Повний пакет документів, необхідних для реєстрації (постановки на облік) у відповідних органах.
  2. Технічний паспорт на товар від заводу-виробника з підтвердженням усіх характеристик товару.
  3. Оригінал інструкцією з експлуатації.
  4. Сервісну книжку.
  5. Гарантійні документи.

 

Якщо у цій специфікації містяться посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами. Після кожного такого посилання слід вважати наявний вираз «або еквівалент».

Якщо ця технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, таке посилання є необхідним та обґрунтованим. Після кожного такого посилання слід вважати наявний вираз «або еквівалент».

 

У разі якщо вартість оголошеного замовником предмета закупівлі дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, надається гарантійний лист, яким учасник гарантує, що ступінь локалізації товару, визначеного підпунктом 2 пункту 6-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону, що є предметом закупівлі, дорівнює чи перевищує ступінь локалізації на відповідний рік згідно з підпунктом 1 пункту 6-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону, а також містить інформацію про включення такого товару до Переліку (зазначити ID, назву виробника товару, назву товару, марку/ модель товару).

Вимога щодо надання гарантійного листа не застосовується до закупівель товарів, вартість яких дорівнює або перевищує суми, зазначені в Угоді про державні закупівлі, укладеній 15 квітня 1994 р. в м. Марракеші, із змінами, внесеними Протоколом про внесення змін до Угоди про державні закупівлі, вчиненим 30 березня 2012 р. в м. Женеві, а також положеннях про державні закупівлі інших міжнародних договорів України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, зокрема угодах про вільну торгівлю, в гривневому еквіваленті на дату закупівлі і країною походження яких є країни, з якими Україна уклала такі угоди, та країни, які є учасниками Угоди про державні закупівлі, до якої Україна приєдналася відповідно до Закону України “Про приєднання України до Угоди про державні закупівлі”, що підтверджується сертифікатом про походження товару (надається у складі тендерної пропозиції), про що надається лист-пояснення.

Ступінь локалізації у 2023 році — 15 %.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь