Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 серпня, за ініціативи старости Колодистенського старостинського округу, відбулося виїзне засідання комісії з питань благоустрою

Дата: 31.08.2023 09:48
Кількість переглядів: 744

Фото без описуДля забезпечення належного санітарного стану та благоустрою населених пунктів громади рішенням виконавчого комітету Ладижинської сільської ради  від 24.02.2021 № 15 створено комісію з питань благоустрою та санітарного стану території Ладижинської сільської територіальної громади. Основним завдання комісії є  дотримання громадянами, керівниками підприємств, установ та організацій вимог Правил благоустрою Ладижинської громади.

У середу 30 серпня 2023 року виїзне засідання комісії відбулося в селі Колодисте. Членами комісії обстежено ряд земельних ділянок власники, користувачі яких порушують вимоги Правил благоустрою, а саме не   забезпечують прибирання сміття, побутових відходів, бруду, опалого листя, скошення трави заввишки більше ніж 10 см, з метою утримання території у належному санітарному стані.

За результатами робити комісії проведено роз’яснювальні бесіди, а також складено протоколи про адміністративні правопорушення на підприємців, що здійснюють торгівлю в магазинах по вулиці Лесі Українки, 4а.

Нагадуємо, що ознайомитися з Правилами благоустрою території населених пунктів Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади можна ознайомитися за посиланням: https://ladyzhynska-gromada.gov.ua/pravila-blagoustroju-teritorii-naselenih-punktiv-ladizhinskoi-silskoi-ob%E2%80%99ednanoi-teritorialnoi-gromadi-08-55-19-19-05-2022/

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь