Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ про діяльність Місцевої пожежної команди при Виконавчому комітеті Ладижинської сільської ради за січень-липень 2023 року

Дата: 11.08.2023 10:12
Кількість переглядів: 97

Фото без описуВпродовж січня-липня 2023 року Місцевою пожежною командою при Виконавчому комітеті Ладижинської сільської ради здійснено 9 оперативних виїздів, з яких:

 - 8 виїздів було здійснено на гасіння пожеж з них: пожеж на підпорядкованій території Ладижинської сільської територіальної громади - 8, (с.Городниця -1, с.Ладижинка – 4, с.Колодисте – 2, с.Текуча - 1)

- 1 виїзд загального характеру (забір та забезпечення водою).

Унаслідок виїздів з метою локалізації та ліквідації пожеж МПК вдалось запобігти непоправним шкодам від неконтрольованого вогню та його хаотичному поширенню. Завдяки діяльності МПК постраждалих та загиблих серед населення в результаті пожеж не виявлено. Нещасних випадків внаслідок діяльності, серед особового складу МПК не зафіксовано.

Протягом січня-липня 2023 року особовим складом було проведено 212 чергувань, загальною кількістю в 5088 годин на посту.

        Особовим складом Місцевої пожежної команди на території Ладижинської сільської територіальної громади було перевірено утримання джерел зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема, у вигляді пожежних гідрантів, пожежних водоймищ, водонапірних веж було визначено зручні місця заправки водою пожежних автоцистерн в різні пори року, можливість використання найближчих природних або штучних водойм - річки, канали, водосховища, озера, ставки. 

         З метою підвищення оперативного реагування МПК при Виконавчому комітеті Ладижинської сільської ради постійно проводяться пожежно-тактичні навчання. Начальником МПК при Виконавчому комітеті Ладижинської сільської ради ведеться адміністративно-громадський  контроль та проводяться інструктажі з питань охорони праці.

Раз на півріччя організовано та проведено випробовування діелектричних засобів, пожежних рукавів, пожежно-технічного обладнання та спорядження, а також проводиться технічне обслуговування і  ремонт пожежних рукавів.

       Постійно підтримується у справному стані пожежний автомобіль. Власними силами особового складу проводяться поточні ремонти будівлі, де базується МПК, утримується в належному стані її територія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь