Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Послуги з поточного ремонт водостічної системи даху приміщення Колодистенської гімназії Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської області за адресою: вул. Лесі Українки, 17 с. Колодисте

Дата: 18.05.2023 10:05
Кількість переглядів: 57

Послуги з поточного ремонт водостічної системи даху приміщення Колодистенської гімназії Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської області за адресою: вул. Лесі Українки, 17 с. Колодисте код ДК 0212015: 45260000-7- Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи.

1. Замовник:

 

 

Назва замовника

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради

Код за ЄДРПОУ

44023425

 

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса

Кодолов Олександр Дмитрович, тел. 0990405925, email: lad.osvita@ukr.net

2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro:

UA-2023-05-15-013107-a

3. Предмет закупівлі:

 

Вид предмета закупівлі

Послуга

Конкретна назва предмета закупівлі

Поточний ремонт водостічної системи даху приміщення Колодистенської гімназії Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської області за адресою: вул. Лесі Українки, 17 с. Колодисте

Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності)

ДК 021:2015:45260000-7: Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи

4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн)

398 220,00 грн в т.ч. ПДВ

5. Кількість

Згідно Додатку 2 до тендерної документації

6. Обґрунтування очікуваної вартості

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом потреби в поточному ремонті водостічної системи даху приміщення Колодистенської гімназії Ладижинської сільської ради.

 

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів  методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, а також моніторингом цін на аналогічну продукцію на офіційних веб–сайтах виробників різних елементів водостічної системи в Україні або їх офіційних представників (дилерів), а також перевіряв різні фірми, які займаються поточним ремонтом водостічної системи.

 

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін постачальників елементів водостічної системи, а також фірм, які займаються поточним ремонтом водостічної системи на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі, що оприлюднені на веб-сайтах та прейскурантах цін (комерційних пропозицій) у вільному доступі, а також за результатами аукціонів закупівлі в системі Prozorro за посиланням https://prozorro.gov.ua/. До ціни товару включена вартість товару, демонтаж та монтаж товару, витрати та тарифи, що сплачується або мають бути сплачені Учасником згідно чинного законодавства України зокрема: сплату ввізного мита (для нерезидентів та імпортерів); податки та інші збори і обов’язкові платежі, витрати на доставку, перевезення до місця визначеного замовником, а також гарантійне та ремонтне обслуговування товару, протягом строку, що визначений Договором., націнка (маржа) постачальника.

 

Водночас, розпоряднику (одержувачу) бюджетних коштів необхідно обов’язково враховувати вимоги частини першої статті 23 БКУ та частини четвертої статті 48 БКУ, які забороняють взяття розпорядниками (одержувачами) бюджетних зобов’язань та здійснення платежів без відповідних бюджетних асигнувань, що в свою чергу надаються відповідно до встановлених бюджетних призначень.

 

Враховуючи все вище описане, виникають підстави для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – Поточний ремонт водостічної системи даху приміщення Колодистенської гімназії Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської області за адресою: вул. Лесі Українки, 17 с. Колодисте на підставі пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме:

 

Замовник дотримуючись принципів пропорційності, прозорості та недискримінації вираховував очікувану вартість згідно порядку описаного вище та зазначив в екранних полях при створенні оголошення про початок проведення публічної закупівлі – відкриті торги, відповідно до пункту 4 частини 2 статті 21 Закону України «Про публічні закупівлі».

7. Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Якість Товару повинна відповідати технічній документації, діючим на території України стандартам, вимогам якості, умовам договору. Технічні, якісні характеристики Товару за предметом закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

Послуга, що буде надаватись за договором, не повина мати дефектів, після виконання.

У разі надання Послуги неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.

 Ціна пропозиції повинна включати всі  витрати Учасника, зокрема сплату податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, вартість матеріалів, страхування, інші витрати, встановлення (монтаж) та демонтаж старої водостічної системи даху.

Супутні послуги, які будуть виконуватися Постачальником, будуть за рахунок Постачальника. У будь-якому випадку вартість супутніх послуг не оплачується (не відшкодовується) Замовником.

8. Примітка

Закупівля здійснюється відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 "Особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Місцезнаходження Замовника: Україна, 20382, Черкаська обл., Уманський р-н, село Ладижинка, вул.Шкільна, будинок 2. Категорія Замовника - орган місцевого самоврядування зазначений у п.1 ч.1 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі". Закупівля проводиться на очікувану вартість на 2023 рік.

 

Уповноважена особа                                                                                Олександр КОДОЛОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь