Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Ладижинській сільській громаді провели благодійний ярмарок «Свій за свого» на підтримку Збройних Сил України

Дата: 28.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 1342

Фото без описуВ Ладижинській сільській громаді провели благодійний ярмарок «Свій за свого» на підтримку Збройних Сил України. Подія відбулася 24 червня 2023 року на території Ладижинського ліцею, на яку завітала громадськість, мешканці й гості села, депутати сільської ради, волонтери та благодійники.

Відкриття дійства розпочалося з вітального слова голови громади Сергія Цоколенка, який подякував усім присутнім за участь в заході й тим, хто долучився до організації ярмарку: жителям громади, старостам, депутатам, підприємствам та підприємцям, волонтерам, працівникам Будинків культури, а також шкільній родині закладів освіти Ладижинської сільської ради - вчителям, вихователям, техпрацівникам, учням та батькам.

Аби на ярмарку всім було цікаво, захід супроводжувала концертна програма з українськими патріотичними і військовими піснями за участю місцевих колективів і артистів, учасників художньої самодіяльності та учнів Ладижинської дитячої музичної школи.

Вправні господині закликали до своїх столів, на яких красувалися пампушки з часником, сосиски в тісті, пиріжки, тістечка, торти, рулети з різними начинками, рогалики та інші смаколики, які вражали своєю різноманітністю. Особливий попит мали шашлик, юшка та охолоджувальні напої. Кошики й сумки ярмаркуючих наповнювались домашніми курячими яйцями, молодою картоплею, кабачками, цибулькою, часничком, ягодами й фруктами.

В рамках заходу зі сцени пройшов благодійний аукціон, на якому були  представлені унікальні лоти. Охочих придбати цінну річ і задонатити на ЗСУ було багато, тому за деякі товари їм насправді довелося поборотися.

Доповненням до ярмарку «Свій за свого» стала дитяча зона, в якій діяли різнопланові локації: майстер-класи, тир, батути, фотозона, попкорн та солодка вата. З дітьми проводилися різноманітні ігри й руханки, челендж зі скакалками. Провели конкурс малюнка на асфальті, призи для якого закупила Подвальникова Оксана Андріївна. Родзинкою дитячої зони став захід «Смуга перешкод», на якій з неймовірним екстримом молодь в спорядженні вправно долала шлях з перешкодами у канатному міні містечку.

Результат спільних зусиль:  254 тис. 927 грн 50 коп. А саме:

Благодійна скринька зібрала  – 7 525 грн.

Аукціон  – 23 600 грн.

Шашлик, юшка – 14 690 грн.

Дитяча зона – 6 987 грн 50 коп.

Майстеркласи – 2 960 грн.

Магазин «Світанок» - 2 000 грн.

Магазин «Ятрум» - 14 800 грн.

Ладижинський хлібокомбінат – 1640 грн.

Ладижинка -  28 656 грн.

Ладижинський ліцей – 26 502 грн.

Ладижинський ЗДО – 9 535 грн.

Колодисте – 20 500 грн.

ФГ «Хорста» - 7 020 грн.

Шарин, Ятранівка – 27 230 грн.

Текуча – 7 013 грн.

Городниця – 9 150.

Рижавка – 13 269 грн.

Ропотуха, Фурманка -  31 850 грн.

 

Щира вдячність усім хто долучився до організації та проведення ярмарку! Ми пишаємося кожним з Вас та Вашими спільними вчинками!

Дякуємо нашим захисникам за спокійну ніч та новий ранок, за те, що захищаєте нас та нашу рідну землю, за Вашу стійкість та незламний дух! Доземний Вам уклін! Здоров’я та Божого Благословення! Повертайтеся додому!

 

Слава Україні й Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь