Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧИСТОТА І БЛАГОУСТРІЙ СЕЛА - СПРАВА ЧЕСТІ ВСІХ ЙОГО ЖИТЕЛІВ

Дата: 27.06.2023 11:46
Кількість переглядів: 471

Фото без описуНа постійній основі на території Текучанського старостинського округу проводяться заходи з благоустрою територій населених пунктів, протягом яких  здійснюються комплекси заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, ліквідації сміттєзвалищ, очищення від сміття лісосмуг уздовж шляхів,  впорядкування кладовищ, пам’ятників, облаштування  зупинок громадського транспорту та інше.

Приємно відмітити, що багато жителів сіл громади підтримали дану акцію і вже привели свої дворові та прилеглі території у належний стан.

Також хочеться відмітити підприємства, підприємців та одноосібників які постійно долучаються  до проведення заходів з благоустою, а саме ТОВ «Агрофірма Текуча», Мороз Олександр, Гершун Інна, Нетреба Анна, Хитрук Віталій, Лесько Іван.

       Велика шана і велика подяка усім за пророблену роботу.

 Шановні жителі! Роботи з благоустрою продовжуються.

       Звертаємося до всіх, хто ще не долучився до заходів з благоустрою,  прибрати прилеглу територію біля своїх садиб та взяти участь у благоустрої територій загального користування,  адже,  ЧИСТОТА І БЛАГОУСТРІЙ НАШИХ  СІЛ -  ВІЗИТНА КАРТКА НАШОЇ ГРОМАДИ.

 

Також  нагадуємо, що згідно рішення Ладижинської сільської ради №10-7/VII від 10.12.2019 року,  затверджено правила благоустрою населених пунктів. Відповідно до частини Х «Вимоги до здійснення благоустрою та утримання прибудинкової території»,  благоустрій  прибудинкових територій та земельних ділянок здійснюють власники або користувачі таких земельних ділянок,  а також прилеглої придорожньої смуги,  20 м від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь