Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 02.06.2023 08:48
Кількість переглядів: 140

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 555, виконавчий комітет Ладижинської  сільської ради повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: Детальний план території частини кварталу, обмеженого вулицями Козацька, Польова та ставом, в селі Ладижинка з метою розміщення індивідуальних житлових будинків.

Детальний план території розроблений з метою деталізації та уточнення  положення генплану населеного пункту та визначення організації і розвитку частини території.

Ознайомитися з проектом детального плану території можна також у відділі економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, містобудування та архітектури за адресою с. Ладижинка, вул. Шкільна, 2 (ІІ поверх).

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Ладижинської  сільської ради.

Підстава для розроблення: Рішення Ладижинської сільської ради «Про надання дозволу на розроблення детального плану території частини кварталу, обмеженого вулицями Козацька, Польова та ставом, в селі Ладижинка» від 31.03.2023 № 26-9/VІІI.

Пропозиції громадськості приймаються протягом 30 днів з дати оприлюднення проекту детального плану, за адресою с. Ладижинка, вул. Шкільна, 2 (ІІ поверх) відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, містобудування та архітектури.

 

Проект Детального плану території частини кварталу, обмеженого вулицями Козацька, Польова та ставом, в селі Ладижинка з метою розміщення індивідуальних житлових будинків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь