Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧИСТОТА І БЛАГОУСТРІЙ СЕЛА - СПРАВА ЧЕСТІ ВСІХ ЙОГО ЖИТЕЛІВ ТА ВІЗИТНА КАРТКА НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ

Дата: 05.05.2023 14:07
Кількість переглядів: 131


Фото без описуЗ 1 квітня в Ладижинській сільській територіальній громаді стартувала щорічна весняна акція «За чисте довкілля»

В Ропотуському старостинському окрузі протягом акції  здійснено комплекс заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, укріплення греблі, очищення від сміття лісосмуг уздовж шляхів, ремонт доріг, спортивних майданчиків, ремонт та впорядкування кладовищ, пам’ятників, створення зелених насаджень.

Гори сміття ми бачимо всюди – на берегах річок, у лісах, ярках, придорожніх смугах, просто на вулицях наших населених пунктів. Постає запитання, а звідки воно взялося? Невже підкинули з іншої громади?

Щиро вдячні всім громадянам сіл Ропотуха та Фурманка, які приймають активну участь у приведенні територій населених пунктів громади до належного естетичного вигляду. Велика вдячність власникам приватних домоволодінь, які підтримують свої та прилеглі території в належному стані. Таких людей у наших селах більшість.

Протягом  квітня місяця проведено роботи в сфері благоустрою сіл Ропотуха та Фурманка, а саме:  упорядковано територій парків, квітників, пам’ятників, братських могили, кладовищ,  в’їзних знаків та  сміттєзвалища.  

Хочеться зазначити, що благоустрій – це не разова акція, це щоденна робота, і в першу чергу – робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля над собою – не смітити. 

Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про своє село, про чистоту й порядок в ньому, адже благоустрій нашої громади – спільна справа усіх її мешканців.

Благоустрій територій населених пунктів триває.

Підготував Ропотуський старостинський округ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь