Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поточний ремонт вулиці Зоряна с. Текуча Уманського району Черкаської області

Дата: 13.04.2023 15:46
Кількість переглядів: 45

Виконавчий комітет Ладижинської сільської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

Поточний ремонт вулиці Зоряна с. Текуча Уманського району Черкаської області, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб:

20382, Виконавчий комітет Ладижинської сільської ради, Черкаська обл.., Уманський р-н., с. Ладижинка, вул.. Шкільна, буд. 2, 04409849.

Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками:

Петля Софія Володимирівна, тел.. 0637100227, email: sofiapetlia@ukr.net

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: «Поточний ремонт вулиці Зоряна с. Текуча Уманського району Черкаської області» ДК 021:2015 – 45230000-8 «Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь»..

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями UA-2023-04-12-011697-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1 537 873,00 грн з ПДВ

Розмір бюджетного призначення:  1 537 873,00 грн з ПДВ

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розрахунок очікуваної вартості закупівлі послуг з поточного ремонту визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 "Правила визначення вартості будівництва", прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 № 293, а також Галузевих виробничих норм ГБН Г.1-218-182:2011 "Ремонт автомобільних доріг загального користування. Види ремонтів та переліки робіт", затверджених наказом Державної служби автомобільних доріг України від 23.08.2011 № 301, відповідно до дефектного акту (додається).

Кількість: 1 послуга

Термін надання послуг: з дати укладання договору  по 31 грудня 2023 року.

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Учасник повинен оглянути об'єкт, де передбачається надання послуг та ознайомитись з інформацію, яка може бути йому необхідна для підготовки тендерної пропозиції по закупівлі. За результатами огляду  Учасник повинен  скласти акт   обстеження об’єкту , та після підписання його відповідальними особами зі сторони Учасника та Замовника  завантажити його скановану копію у складі тендерної пропозиції . В разі відсутності в складі тендерної пропозиції Учасника сканованої  копії акту огляду об’єкту, така тендерна пропозиція буде відхилена.

Для підтвердження відповідності Учасника технічним, кількісним та якісним вимогам до предмету закупівлі, у складі пропозиції додатково надаються:

1.      Чинний  сертифікат на систему управління якістю учасника ДСТУ ISO 9001:2015,  який підтверджує, що система управління якістю Учасника  стосовно надання послуг щодо будівництва доріг і автострад відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (сертифікат має бути чинним на дату подання тендерної пропозиції; виданим органом з сертифікації (органом з оцінки відповідності), який акредитований в установленому порядку (НААУ) та сфера акредитації якого містить будівництво – на підтвердження надати сферу акредитації ОС (ООВ), завірену Національним агентством з акредитації України).

2.      Чинний дозвіл та/або декларацію на виконання робіт підвищенної небезпеки: вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.

 

Документальне підтвердження відповідності робіт документації також включає в себе*:

  • договірну ціну;
  • локальні кошториси (мають бути складені відповідно до технічного завдання з урахуванням будівельного технологічного процесу);
  • відомість ресурсів;
  • підтверджуючі розрахунки за статтями витрат договірної ціни відповідно до ДСТУ Б Д.

1. 1-1: 2013 «Правила визначення вартості будівництва».

Примітка: технічні вимоги повинні бути завірені підписом керівника або уповноваженої особи Учасника та скріплені печаткою учасника (у разі її використання) та надається у спосіб визначений в пункті 1 розділу 3 тендерної документації.

Ціна тендерної пропозиції повинна:

  • бути розрахована відповідно до ДСТУ Б Д. 1.1 - 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»;
  • включати витрати на сплату усіх податків та зборів, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством України;
  • включати вартість товарів (матеріалів) і послуг, необхідних для виконання закупівлі, відповідно до їх переліку і вимог до них, що можуть бути приведені у Специфікаціях, з урахуванням робіт, що передбачаються до виконання субпідрядними організаціями у разі їх залучення.

Закупівля здійснюється відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 "Особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування.

Місцезнаходження Замовника: Україна, 20382, Черкаська обл., Уманський р-н, село Ладижинка, вул. Шкільна, будинок 2. Категорія Замовника - орган місцевого самоврядування зазначений у п.1 ч.1 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі". 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь