Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поточний  ремонт вулиці Жовтнева с. Ятранівка, Уманського району Черкаської області

Дата: 13.04.2023 15:42
Кількість переглядів: 87

Виконавчий комітет Ладижинської сільської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик Поточний  ремонт вулиці Жовтнева с. Ятранівка, Уманського району Черкаської області, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб:

20382, Виконавчий комітет Ладижинської сільської ради, Черкаська обл.., Уманський р-н., с. Ладижинка, вул.. Шкільна, буд. 2, 04409849.

Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками:

Петля Софія Володимирівна, тел.. 0637100227, email: sofiapetlia@ukr.net

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: «Поточний  ремонт вулиці Жовтнева с. Ятранівка, Уманського району Черкаської області» ДК 021:2015 – 45230000-8 «Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь»..

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями UA-2023-04-12-010850-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 355 782,00 грн з ПДВ

Розмір бюджетного призначення:  355 782,00 грн з ПДВ

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розрахунок очікуваної вартості закупівлі послуг з поточного ремонту визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 "Правила визначення вартості будівництва", прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 № 293, а також Галузевих виробничих норм ГБН Г.1-218-182:2011 "Ремонт автомобільних доріг загального користування. Види ремонтів та переліки робіт", затверджених наказом Державної служби автомобільних доріг України від 23.08.2011 № 301, відповідно до дефектного акту (додається).

Кількість: 1 послуга

Термін надання послуг: з дати укладання договору  по 31 грудня 2023 року.

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Учасник повинен оглянути об'єкт, де передбачається надання послуг та ознайомитись з інформацію, яка може бути йому необхідна для підготовки тендерної пропозиції по закупівлі. За результатами огляду  Учасник повинен  скласти акт   обстеження об’єкту , та після підписання його відповідальними особами зі сторони Учасника та Замовника  завантажити його скановану копію у складі тендерної пропозиції . В разі відсутності в складі тендерної пропозиції Учасника сканованої  копії акту огляду об’єкту, така тендерна пропозиція буде відхилена.

Для підтвердження відповідності Учасника технічним, кількісним та якісним вимогам до предмету закупівлі, у складі пропозиції додатково надаються:

1.      Чинний  сертифікат на систему управління якістю учасника ДСТУ ISO 9001:2015,  який підтверджує, що система управління якістю Учасника  стосовно надання послуг щодо будівництва доріг і автострад відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (сертифікат має бути чинним на дату подання тендерної пропозиції; виданим органом з сертифікації (органом з оцінки відповідності), який акредитований в установленому порядку (НААУ) та сфера акредитації якого містить будівництво – на підтвердження надати сферу акредитації ОС (ООВ), завірену Національним агентством з акредитації України).

2.      Чинний дозвіл та/або декларацію на виконання робіт підвищенної небезпеки: вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.

 

Документальне підтвердження відповідності робіт документації також включає в себе*:

  • договірну ціну;
  • локальні кошториси (мають бути складені відповідно до технічного завдання з урахуванням будівельного технологічного процесу);
  • відомість ресурсів;
  • підтверджуючі розрахунки за статтями витрат договірної ціни відповідно до ДСТУ Б Д.

1. 1-1: 2013 «Правила визначення вартості будівництва».

Примітка: технічні вимоги повинні бути завірені підписом керівника або уповноваженої особи Учасника та скріплені печаткою учасника (у разі її використання) та надається у спосіб визначений в пункті 1 розділу 3 тендерної документації.

Ціна тендерної пропозиції повинна:

  • бути розрахована відповідно до ДСТУ Б Д. 1.1 -1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»;
  • включати витрати на сплату усіх податків та зборів, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством України;
  • включати вартість товарів (матеріалів) і послуг, необхідних для виконання закупівлі, відповідно до їх переліку і вимог до них, що можуть бути приведені у Специфікаціях, з урахуванням робіт, що передбачаються до виконання субпідрядними організаціями у разі їх залучення.

Закупівля здійснюється відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 "Особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Місцезнаходження Замовника: Україна, 20382, Черкаська обл., Уманський р-н, село Ладижинка, вул. Шкільна, будинок 2. Категорія Замовника - орган місцевого самоврядування зазначений у п.1 ч.1 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі". 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь