Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Асоціація благодійників України запрошує прийняти участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна»

Дата: 29.03.2023 10:52
Кількість переглядів: 130

Фото без описуАсоціація благодійників України та Благодійний фонд «Благомай» запрошують бізнес, доброчинців, меценатів, волонтерів, благодійників з України та з-за кордону номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна». Від сьогодні оргкомітет конкурсу приймає заявки у 26 конкурсних номінацій: 20 колективних, 3 індивідуальні та 3 спеціальні.

Умови участі у конкурсі прості: завантажити конкурсну заявку; заповнити її, описавши діяльність організації чи особи у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року; обрати конкурсні номінації; надіслати заявку у форматі word на електронну адресу конкурсу: konkurs.blago@gmail.com до 30 квітня 2023 року (включно). Участь у конкурсі безоплатна.

Національний конкурс «Благодійна Україна» цього року буде проходити вже 16-й раз поспіль (до 2012 року – конкурс «Благодійник року») – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників, волонтерів та найефективніших благодійних/волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни. Найефективніші доброчинні та волонтерські ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром». Конкурс за роки його проведення став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. У кожній із 26 номінацій Конкурсу буде визначено по три лауреати, додатково пройдуть і регіональні етапи Конкурсу. Надіслані заявки будуть оцінені незалежною Національною експертною радою конкурсу.

Благодійний фонд «Благомай» розпочав свою діяльність у 2012 році.Основний напрямок благодійної діяльності фонду – допомога дітям, що знаходяться в дитячих будинках та соціальна адаптація таких дітей до реального життя.Під опікою фонду знаходиться 5000 дітей з 92 дитячих домівок і областей України. Щорічно команда фонду проводить десятки акцій та програм для закриття важливих потреб дітей.

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 067-164-04-11;

e-mail: konkurs.blago@gmail.com, сайт: http://blagoukraine.org/

Детальніше про Національний конкурс «Благодійна Україна-2022»: https://blagoukraine.org/news/blago_ukraina_2022-1047.html

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ (англійська версія) – COMPETITION APPLICATION

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ – Менеджер року у сфері доброчинності

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС

ВИТЯГ З ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС – КОНКУРСНІ НОМІНАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь