Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Асоціація благодійників України запрошує прийняти участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна»

Дата: 29.03.2023 10:52
Кількість переглядів: 137

Фото без описуАсоціація благодійників України та Благодійний фонд «Благомай» запрошують бізнес, доброчинців, меценатів, волонтерів, благодійників з України та з-за кордону номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна». Від сьогодні оргкомітет конкурсу приймає заявки у 26 конкурсних номінацій: 20 колективних, 3 індивідуальні та 3 спеціальні.

Умови участі у конкурсі прості: завантажити конкурсну заявку; заповнити її, описавши діяльність організації чи особи у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року; обрати конкурсні номінації; надіслати заявку у форматі word на електронну адресу конкурсу: konkurs.blago@gmail.com до 30 квітня 2023 року (включно). Участь у конкурсі безоплатна.

Національний конкурс «Благодійна Україна» цього року буде проходити вже 16-й раз поспіль (до 2012 року – конкурс «Благодійник року») – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників, волонтерів та найефективніших благодійних/волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни. Найефективніші доброчинні та волонтерські ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром». Конкурс за роки його проведення став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. У кожній із 26 номінацій Конкурсу буде визначено по три лауреати, додатково пройдуть і регіональні етапи Конкурсу. Надіслані заявки будуть оцінені незалежною Національною експертною радою конкурсу.

Благодійний фонд «Благомай» розпочав свою діяльність у 2012 році.Основний напрямок благодійної діяльності фонду – допомога дітям, що знаходяться в дитячих будинках та соціальна адаптація таких дітей до реального життя.Під опікою фонду знаходиться 5000 дітей з 92 дитячих домівок і областей України. Щорічно команда фонду проводить десятки акцій та програм для закриття важливих потреб дітей.

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 067-164-04-11;

e-mail: konkurs.blago@gmail.com, сайт: http://blagoukraine.org/

Детальніше про Національний конкурс «Благодійна Україна-2022»: https://blagoukraine.org/news/blago_ukraina_2022-1047.html

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ (англійська версія) – COMPETITION APPLICATION

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ – Менеджер року у сфері доброчинності

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС

ВИТЯГ З ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС – КОНКУРСНІ НОМІНАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь