Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стратегічне планування у громаді

Дата: 14.02.2023 10:35
Кількість переглядів: 107

Стратегічне планування у громаді

Цього року всі територіальні громади в Україні мають завершити розробку своїх стратегічних планів. Потрібно це для того, аби узгодити державну, регіональну та місцеві стратегії розвитку. Наша громада планує цього року розробити та затвердити Стратегію розвитку Ладижинської сільської територіальної громади на період до 2027 року.

Для цього сільським головою Сергієм Цоколенком  1 лютого цього року видане відповідне розпорядження  та затверджений склад робочої групи з формування  проекту Стратегії розвитку. До складу групи увійшли 24 особи, серед них члени виконавчого комітету, працівники освіти та культури, депутати  сільської ради.

Важливість розроблення Стратегії розвитку полягає у розмінні того, яку громаду, для кого і яким чином потрібно будувати, куди рухатися, за які ресурси й у які терміни. Стратегія розвитку – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, яка дозволяє визначити цілі громади й досягти їх з урахуванням можливостей даної території. До того ж стратегія може стати інструментом покращення конкурентоспроможності громади, допомогти привернути увагу інвесторів та грантодавців.

Ладижинська громада існує вже 5 років, але не має затвердженої Стратегії розвитку. Зараз ми як ніколи гостро відчуваємо потребу у розробленні цього документу, адже розуміємо, що стратегія ˗ це не просто формальність чи дорожня карта, а реальний спосіб підвищити якість життя у нашій громаді. Плануємо зробити процес розроблення стратегії максимально прозорим і відкритим, залучити якомога більше людей, бо лише спільними зусиллями зможемо сформувати стратегічне бачення громади

 

 

Підготував відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, містобудування та архітектури

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь