Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі Металопластикові вікна

Дата: 08.02.2023 14:05
Кількість переглядів: 535

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі

Металопластикові вікна

  1. Замовник:

 

Назва замовника

 Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради

Код за ЄДРПОУ

44023425

Місцезнаходження

20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса]

Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net

 

  1. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro

UA-2023-02-02-008879-a

  1. Предмет закупівлі:

 

Вид предмета закупівлі

товар

Конкретна назва предмета закупівлі 

Металопластикові вікна

Коди та назви  відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

ДК 021:2015 44220000-8 „Столярні вироби”

  1. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн)

620 000, 00грн (шістсот двадцять тисяч  грн.. 00 коп.)  в т.ч. ПДВ

  1. Кількість

Місце поставки

Місце поставки – 20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.20

Металопластикові вікна в комплекті:

Кількість – 44 шт.

 

Місце поставки  Укрїна, Черкаська обл, Уманський р-н, с Шарин, вул. Шкільна, 15

Металопластикові вікна в комплекті:

Кількість – 24 шт.

 

ЗАГАЛЬНА КІЛЬКІСТЬ: 68 шт

  1. Обґрунтування очікуваної вартості

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом потреби в підвозі школярів транспортним засобом.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів  методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, а також моніторингом цін на аналогічну продукцію на офіційних веб–сайтах виробників метало пластикових вікон  в Україні або їх офіційних представників (дилерів)

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін постачальників метало пластикових вікон на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі, що оприлюднені на веб-сайтах та прейскурантах цін (комерційних пропозицій) у вільному доступі, а також за результатами аукціонів закупівлі в системі Prozorro за посиланням https://prozorro.gov.ua/. До ціни товару включена вартість товару, демонтаж та монтаж товару, витрати та тарифи, що сплачується або мають бути сплачені Учасником згідно чинного законодавства України зокрема: сплату ввізного мита (для нерезидентів та імпортерів); податки та інші збори і обов’язкові платежі, витрати на доставку, перевезення до місця визначеного замовником, а також гарантійне та ремонтне обслуговування товару, протягом строку, що визначений Договором., націнка (маржа) постачальника.

Водночас, розпоряднику (одержувачу) бюджетних коштів необхідно обов’язково враховувати вимоги частини першої статті 23 БКУ та частини четвертої статті 48 БКУ, які забороняють взяття розпорядниками (одержувачами) бюджетних зобов’язань та здійснення платежів без відповідних бюджетних асигнувань, що в свою чергу надаються відповідно до встановлених бюджетних призначень.

Враховуючи все вище описане, виникають підстави для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – метало пластикових вікон на підставі пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме:

Замовник дотримуючись принципів пропорційності, прозорості та недискримінації вираховував очікувану вартість згідно порядку описаного вище та зазначив в екранних полях при створенні оголошення про початок проведення публічної закупівлі – відкриті торги, відповідно до пункту 4 частини 2 статті 21 Закону України «Про публічні закупівлі».

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Якість Товару повинна відповідати технічній документації, діючим на території України стандартам, вимогам якості, умовам договору. Технічні, якісні характеристики Товару за предметом закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

 Відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, бути безпечними для здоров’я  людини.

- Профіль металопластикових вікон повинен забезпечити високу міцність та статику конструкцій, не руйнуватися від сонячного випромінювання (не всихати, не змінювати структуру, не випаровувати шкідливих речовин, не змінювати колір),

-товщина зовнішньої стінки віконного профілю – не менше 2,7 мм,

-армування профілю – оцинкований метал товщиною не менше 1,5 мм,

-система водовідводу – зовнішня сторона профілю повинна мати пологий нахил для відводу води, використовувати водовідвідні ковпачки,

ПВХ профіль білого кольору, повинен мати монтажну ширину не менше 70 мм, профіль повинен мати товщину зовнішніх сторін - лицьова не менше ніж 2,7 мм, нелицьова не менше 2,7 мм,

Профіль повинен забезпечити високу міцність та статику конструкцій, не руйнуватися від сонячного випромінювання (не висихати, не змінювати структуру, не випаровувати шкідливих речовин, не змінювати колір).

           У місцях сполучення профілів зі склом або склопакетами у виробах повинні бути встановлені гнучкі ущільнювальні прокладки, які забезпечують надійне закріплення скла або склопакетів.

У притулах виробів повинно бути не менше двох поясів ущільнювальних прокладок, безперервних по периметру ущільнення.

Вироби повинні бути водонепроникними. В зачиненому стані виробів ущільнювальні прокладки в притулах повинні забезпечувати щільність притиснення стулок і полотен, що виключає проникнення вологи до приміщень.

Для відведення води і сконденсованої вологи в нижніх профілях коробок і стулок повинні бути передбачені спеціальні прорізи у відповідності з технічною документацією, затвердженою за встановленим порядком

Колір лицьових поверхонь виробів повинен бути однотонним, без колірних плям і включень.

Дефекти поверхні (риски, усадні раковини, здутини, подряпини, буль­башки і т.ін.) та різнотонність кольору, які розрізняются неозброєним оком не допускаються.

Лицьові поверхні профілів повинні бути покритими захисною плівкою, яка запобігає їх пошкодженню під час транспортування, а також під час виготовлення і монтажу виробів.

 

Фурнітура:

- закріпляючі деталі та елементи повинні бути корозієстійкі;

- колір – білий;

- фурнітура повинна бути корозієстійкою;

- механізм відкривання нахильно-поворотний, жорсткий;

- гарантійний термін експлуатації фурнітури не менше 5 років.

Вимоги до склопакетів:

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i – не менше 40 мм.;

-ущільнювач повинен бути якісним, забезпечувати герметичність, відрізнятися пружністю, тривалою еластичністю (область тривалої еластичності в межах температури від – 40 до + 70 градусів по Цельсію);

 

Вимоги до відливів:

-матеріал – оцинкована сталь фарбована чи з покриттям;

-колір – білий.

 

Якість металопластикових вікон (профіль, комплектуючі: підвіконня, відливи, фурнітура) повинна відповідати вимогам відповідних чинних нормативних документів (ГОСТ, ДСТУ, ДБН тощо), про що надається відповідний підтверджуючий документ . Металопластикові вікна повинні відповідати вимогам екологічної та пожежної безпеки.

Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів та пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (розвантаження).

У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості  протягом 48 годин з моменту виявлення  без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.

 Доставка Товару повинна здійснюватись  автотранспортом Учасника-переможця. Товар повинен супроводжуватися документом, який підтверджує його якість. 

 Ціна пропозиції повинна включати всі  витрати Учасника, зокрема сплату податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, вартість матеріалів, страхування, інші витрати, встановлення (монтаж) та демонтаж старих віконних блоків.

Супутні послуги, які будуть виконуватися Постачальником, будуть за рахунок Постачальника. У будь-якому випадку вартість супутніх послуг не оплачується (не відшкодовується) Замовником.

Поставка товару передбачає надання комплексу супутніх послуг, вартість яких включається у ціну за одиницю товару та ціну пропозиції. Поставка товару супроводжується наступними супутніми послугами:

- доставка товару до місця встановлення товару, включаючи навантаження, розвантаження, транспортні, експедиційні та інші послуги з доставки;

- демонтаж старих віконних блоків;

- монтаж конструкцій (металопластикових вікон, підвіконь, відливів,) на об’єкті у місці встановлення товару з  урахування комплектуючих матеріалів, ціна на які має бути включена в цінову пропозицію Уасника.

 

               Примітка:

1. Виконавець, за свій рахунок, забезпечує проведення уточнення замірів вікон, монтаж, демонтаж віконних блоків та несе повну відповідальність за відповідність розмірів виготовлених вікон та усі витрати пов’язані із предметом закупівлі.

2. Доставка (перевезення) та розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок Учасника.

3.Гарантійний термін експлуатації (термін, протягом якого гарантується нормальне використання товару (в т. ч. комплектуючих виробів та складових частин)  за призначенням, за умови дотримання споживачем правил користування, і протягом якого Виконавець виконує гарантійні зобов’язання не менше  5 років.     

4. У разі якщо Учасник не відповідає технічним вимогам Замовника або не в змозі  виконати умови поставки, які визначені Замовником, пропозиція відхиляється.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

 

 

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

 

до предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 44220000-8 -  Столярні вироби.

Металопластикові вікна в комплекті

Адреса доставки та встановлення (монтажу):  вулиця  Шкільна 20, с.Ладижинка,Уманський р-н,

Черкаська обл.

 

№ з/п

Найменування

предмету закупівлі

 

Опис та характеристика товару

 

схематичне зображення

 

кількість

 

 

 

1.

 

 

Металопласти-кові вікна

 

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1000х850

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

 

 

 

 

 

 

 

10  шт.

 

 

 

 

2.

 

 

Металопласти-кові вікна

 

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно проекту)

- відлив 300 мм

 

Орієнтовний розмір 1000х950

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

1 шт.

 

 

 

3.

Металопласти-кові вікна

 

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно проекту)

- відлив 300 мм

 

Орієнтовний розмір 950х850

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

3 шт.

 

 

 

 

4.

 

Металопласти-кові вікна

 

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно проекту)

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 900х840

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

 

4 шт.

 

 

 

 

5.

Металопласти-кові вікна

 

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура колір білий,

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1000х840

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

 

1 шт

 

 

 

6.

Металопласти-кові вікна

 

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- відлив 300 мм

 

Орієнтовний розмір 1000х840

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

1 шт.

  

 

 

   7.

 

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 920х850

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

4 шт.

 

 

  8.

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- відлив 300 мм

 

Орієнтовний розмір 940х850 

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

   2шт.

 

 

9

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 980х830

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

1-шт

 

 

   10

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- відлив 300 мм

 

Орієнтовний розмір 940х850

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

5-шт

 

 

11

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 880х850

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

2-шт

 

 

12

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 890х840

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

1-шт

 

 

13

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль 6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- відлив 300 мм

 

Орієнтовний розмір 980х2870

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

1-шт

 

14

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  5- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,90 (згідно ДБН)

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1000х2850

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

15

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 4800х740

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

16

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 4770х740

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

2 шт

17

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )
- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 2200х740

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

18

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,
- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1870х1110

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

19

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )
- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1890х1110

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

20

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )
- відлив 300 мм

 

Орієнтовний розмір 980х2830

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

21

Підвіконня

2200х400 з двома заглушками
 фурнітура - колір білий

 

4 шт

 

 

 

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

 

до предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 44220000-8 -  Столярні вироби.

Металопластикові вікна в комплекті

Адреса доставки та встановлення (монтажу):  Черкаська обл, Уманський р-н, с Шарин, вул. Шкільна, 15

 

 

№ з/п

Найменування

предмету закупівлі

 

Опис та характеристика товару

 

 

К-ть

1

 

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х1600

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

1 шт.

2

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х1600 

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

   1шт.

3

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

 - підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х1630

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

1-шт

4

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

Орієнтовний розмір 1730х1620

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

2-шт

5

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х1600

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

1-шт

6

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х1600

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

 

1-шт

7

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль 6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х1600

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

 

 

 

1-шт

 

8

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  5- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,90 (згідно ДБН)

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х940

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

9

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х960

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

10

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1730х950

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

11

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1680х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

2 шт

12

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1700х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

13

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1680х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

14

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1700х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

15

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1680х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

16

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1680х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

17

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1690х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

18

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1580х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

19

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 1570х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

20

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 

 Орієнтовний розмір 930х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

1 шт

21

Металопласти-кові вікна

Металопластикові вікна повинні бути:

- профіль  6- камерний, монтажна ширина не менше 70мм , колір білий,

- склопакет 4і-14ar-4-14ar-4i -40 мм

- двокамерний склопакет , два енергозберігаючих скла, дві камери повинні бути заповнені інертним газом(Ar), коофіцієнт опору теплопередачі не нижче 0,94 (згідно  проекту )

- ручка біла,

- фурнітура - колір білий,

- підвіконня 400 мм

- відлив 300 мм

 Орієнтовний розмір 930х1730

Монтаж включає в себе демонтаж старого вікна та установку нового вікна

Фото без опису

2 шт

 

Уповноважена особа                                                                  Ольга Буженко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь