Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі Сир твердий, сир кисломолочний

Дата: 29.12.2022 10:03
Кількість переглядів: 27

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі

Сир твердий, сир кисломолочний

 

1. Замовник:

 

Назва замовника

 Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради

Код за ЄДРПОУ

44023425

Місцезнаходження

20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса

Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net

 

2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro:

UA-2022-12-26-008222-a 

3. Предмет закупівлі:

 

Вид предмета закупівлі

товари

Конкретна назва предмета закупівлі

Сир твердий, сир кисломолочний

Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності)

ДК 021:2015:15540000-5: Сирні ппродукти

4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн)

193 000,00 в т.ч ПДВ

5. Кількість

Згідно Додатку 1

6. Обґрунтування очікуваної вартості

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

7. Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Розрахунок потреби на 2023 рік підтверджений розрахунками  з економічним обґрунтуванням на використання продуктів харчування, виходячи з основних виробничих показників:

- Постанови КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.

8. Примітки

Закупівля здійснюється відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 "Особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Місцезнаходження Замовника: Україна, 20382, Черкаська обл., Уманський р-н, село Ладижинка, вул.Шкільна, будинок 2. Категорія Замовника - орган місцевого самоврядування зазначений у п.1 ч.1 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі". Закупівля проводиться на очікувану вартість на 2023 рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

№ п/п

Найменування

Од. виміру

Кіль

кість

Примітки

1.

Сир твердий м.ч. ж. не менше

50% 

кг

260

Сир твердий – масовою часткою жиру 50 %.

Зовнішній вигляд – поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Сир має бути натуральним, свіжим,  однорідної консистенції, ніжним, пластичним, однорідним по всій масі.  Смак та запах – специфічний сирний,  без сторонніх присмаків та запахів, без цвілі, плісняви, гнилі. Колір  однорідний за всією масою від білого до жовтого. Форма – бруски, циліндри, упаковані в картоні коробки з маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути    наступна інформація: чітко повинно бути вказано назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника (телефон, адреси потужностей виробництва), маса нетто (кг), склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, кінцева дата споживання «Вжити до», номер партії виробництва,  дані про харчову та енергетичну цінність. Строк придатності не повинен перевищувати 90% від загального строку придатності. Вміст антибіотиків, пестицидів, гормональних препаратів не повинні перевищувати встановлені рівні. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркування «без ГМО». Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення  та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. Сир твердий повинен відповідати ДСТУ 6003:2008 або іншим затвердженим технічним умовам, розробленим відповідно до чинного законодавства, що діють на території України.

2.

Сир кисломолочний м.ч. ж. не менше

 

9% 

кг

800

Сир кисломолочний – масовою часткою жиру 9 %. Зовнішній вигляд та консистенція – мяка, мазка або розсипчаста. Дозволена незначна зернистість та незначне виділення сироватки. Сир кисломолочний  має бути натуральним, свіжим. Смак та запах -  характерний кисломолочний без сторонніх присмаків та запахів. Колір – білий або з кремовим відтінком,  рівномірний за всією масою.  Фасований в поліетиленові пакети та упакований в картоні коробки по 5 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути    наступна інформація: чітко повинно бути вказано назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника (телефон, адреси потужностей виробництва), маса нетто (кг), склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, кінцева дата споживання «Вжити до», номер партії виробництва,  дані про харчову та енергетичну цінність. Строк придатності не повинен перевищувати 90% від загального строку придатності. Вміст мікотоксинів, антибіотиків, пестицидів, гормональних препаратів та радіонуклідів не повинні перевищувати встановлені рівні. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркування «без ГМО». Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення  та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. Сир кисломолочний повинен відповідати ДСТУ 4554:2006 або іншим затвердженим технічним умовам, розробленим відповідно до чинного законодавства, що діють на території України.

 

 

  1. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам.
  2. Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України  «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16, спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563.
  3. Залишковий термін зберігання отриманого товар, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 90% загального терміну придатності.
  4. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:

- здійснення  вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару

- доставка товару здійснюється за адресами закладів, що  підпорядковані  Замовнику, перелік яких визначений в  Додатку 4 до тендерної документації.

 Загальні умови поставки товарів:

  •  строки поставки – з дати підписання договору протягом року до 31.12.2023 року;
  • Поставка Товару здійснюється згідно заявок. Заявка надається Замовником по телефону, а на вимогу Постачальника з подальшим підтвердженням в письмовому вигляді.   Поставка Товару  здійснюється по заявкам, на третій день  після дня надання  заявки в робочі дні та в робочі  години, за адресою Замовників.
  • поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника.
  1. При поставці товару  повинні надаватися  супровідні документи, що підтверджують його  походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу,  який зазначена у супровідних документах.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість.

 

 

У цій документації всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва вживаються у значенні «…. «або еквівалент»».

 

 

 

Уповноважена особа                                                                                    Ольга БУЖЕНКО

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь