Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі Оброблені овочі, фрукти
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі
Оброблені овочі, фрукти
1. Замовник: |
|
Назва замовника |
Відділосвіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради |
Код за ЄДРПОУ |
44023425 |
Місцезнаходження |
20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2 |
Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса |
Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net
|
2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro: |
UA-2022-12-26-009920-a |
3. Предмет закупівлі: |
|
Вид предмета закупівлі |
товари |
Конкретна назва предмета закупівлі |
Оброблені овочі, фрукти |
Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності) |
ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі (Оброблені овочі, фрукти) |
4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн) |
150 300,00 в т.ч ПДВ |
5. Кількість |
Згідно Додатку 1 |
6. Обґрунтування очікуваної вартості |
Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами). |
7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: |
Розрахунок потреби на 2023 рік підтверджений розрахунками з економічним обґрунтуванням на використання продуктів харчування, виходячи з основних виробничих показників: - Постанови КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»; - забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду. |
8. Примітка |
Закупівля здійснюється відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 "Особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Місцезнаходження Замовника: Україна, 20382, Черкаська обл., Уманський р-н, село Ладижинка, вул.Шкільна, будинок 2. Категорія Замовника - орган місцевого самоврядування зазначений у п.1 ч.1 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі". Закупівля проводиться на очікувану вартість на 2023 рік. |
Додаток 1
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
№ з/п |
Найменування товару |
Кількість (обсяг), |
Технічні та якісні характеристик товару |
1 |
Огірок квашений |
259 кг |
Зовнішній вигляд – огірки цілі, відповідні даному сорту, не м’які, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень та сторонніх домішок. Консистенція - міцні, м’якоть щільна, повністю просочена розсолом, хрустка. Смак солоно-кислий, властивий для квашеного продукту. Колір – зеленувато-оливковий, різних відтінків, без плям та опіків. Фасування від 1 кг, поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. Без вмісту оцту |
2 |
Помідор квашений |
220 кг |
Помідори – цілі, без плодоніжок, близькі за розміром, однакові за формою та ступенем зрілості зі шкіркою. Консистенція – м’яка, характерна для квашених томатів. Вміст плодів підгнилих, зів’ялих, з ознаками зморшкуватості, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною не є допустимим. Смак та запах – слабо кислий з солонуватим присмаком. Без вмісту оцту. Фасування від 1 кг, поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. |
3 |
Капуста квашена |
700 кг |
Рівномірно нашаткована полосками, без крупних частинок кочерижки та кусків листя або у вигляді цільних качанів або їх половинок. Соковита, пружна, щільна, хрустка. Запах – ароматний, характерний для квашеної капусти. На смак кисло-солонуватого смаку, без гіркоти. Сік володіє ароматом капусти. Колір – світло-солом’яний з прожовтуватим відтінком. Сторонні домішки не дозволяються. Фасування від 1 кг, поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. |
4 |
Курага |
10 кг |
Зовнішній вигляд: цілі плоди з видаленою кісточкою правильної круглої чи овальної форми, одного виду, з непошкодженою шкіркою, яка не злипається при стисканні. Смак та запах натуральні, характерні сушеним абрикосам, без сторонніх присмаків та запахів. Колір: однорідний від світло-жовтого до помаранчево-червоного. Поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. |
5 |
Чорнослив |
10 кг |
Чорнослив без кісточок. Зовнішній вигляд: цілі плоди правильної круглої чи овальної форми, одного виду, з непошкодженою шкіркою, яка не злипається при натисканні. Має властивий смак і аромат, без сторонніх присмаків і запахів, без цвілі і ознак спиртового бродіння. Без будь-яких пошкоджень шкідниками і хворобами. Колір: однорідний, чорний з синім відтінком, глянцевий. Поставляється у споживчій тарі. Без ГМО.
|
6 |
Родзинки |
10 кг |
Родзинки без кісточок, сухі, без зайвих домішок, без цвілі та ушкоджень шкідниками, свіжі на вигляд, з чистою поверхнею, без слідів плісняви та загнивання. Зовнішній вигляд: маса ягід сушеного винограду одного виду, сипуча, без грудкування. Ягоди після обробки без плодоніжок. Смак і запах: властивий сушеному винограду, смак солодкий чи солодко-кислий. Поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. |
7 |
Сухофрукти (суміш) |
400 кг |
Сухофрукти – суміш: яблука, груші, урюк, персик, абрикос, слива, шипшина. Без зайвих домішок, цвілі та ушкоджень шкідниками, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання. Колірвід жовто-коричневого до світло-коричневого. Форма та розмір: цілі плоди або кружки (дольки) плодів, неламкі, не пересушені, сухі. Смак і запах: властивий фруктам даного виду без стороннього смаку і запаху. Поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. |
8 |
Томатна паста |
70 кг |
Томатна паста повинна бути виготовлена зі стиглих томатів. Однорідна тонкоподрібнена концентрована маса, без гіркоти та інших сторонніх присмаків та запахів, без темних включень, залишків шкіри, насіння та інших грубих частинок плодів. Смак властивий концентрованій томатній масі. Колір – червоний, помаранчево-червоний або малиново-червоний, рівномірний за всією масою. Томатна паста повинна бути розфасована в скляні банки - 0,5 л, які упаковують в транспортну тару. Без ГМО |
9 |
Горошок зелений свіжоморожений |
105 кг |
Зерна горошку цілі, молочної стадії зрілості, не биті, без домішок, оболонок зерен, смак і запах натуральні, властиві зеленому горошку. Колір у замороженому стані: від зеленого до оливково-зеленого. Смак та запах у замороженому стані: натуральні, властиві зеленому горошку. Не дозволено сторонні смак і запах. Фасування від 500 г, поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. |
- Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам.
- Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16, спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563.
- Залишковий термін зберігання отриманого товар, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 90% загального терміну придатності.
- Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:
- здійснення вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару
- доставка товару здійснюється за адресами закладів, що підпорядковані Замовнику, перелік яких визначений в Додатку 4 до тендерної документації.
Загальні умови поставки товарів:
- строки поставки – з дати підписання договору протягом року до 31.12.2023 року;
- Поставка Товару здійснюється згідно заявок. Заявка надається Замовником по телефону, а на вимогу Постачальника з подальшим підтвердженням в письмовому вигляді. Поставка Товару здійснюється по заявкам, на третій день після дня надання заявки в робочі дні та в робочі години, за адресою Замовників.
- поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника.
- При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість.
|
У цій документації всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва вживаються у значенні «…. «або еквівалент»».
Уповноважена особа Ольга БУЖЕНКО