Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі КРУПИ

Дата: 29.12.2022 09:53
Кількість переглядів: 59

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі

КРУПИ

 

1. Замовник:

 

Назва замовника

 Відділосвіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради

Код за ЄДРПОУ

44023425

Місцезнаходження

20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса

Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net

 

2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro:

UA-2022-12-26-005528-a 

3. Предмет закупівлі:

 

Вид предмета закупівлі

товари

Конкретна назва предмета закупівлі

Крупи

Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності)

ДК 021:2015 15610000-7 – Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Крупи)

4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн)

128 255,00 в т.ч ПДВ

5. Кількість

Згідно Додатку 1

6. Обґрунтування очікуваної вартості

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

7. Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Розрахунок потреби на 2023 рік підтверджений розрахунками  з економічним обґрунтуванням на використання продуктів харчування, виходячи з основних виробничих показників:

- Постанови КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.

8. Примітка

Закупівля здійснюється відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 "Особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Місцезнаходження Замовника: Україна, 20382, Черкаська обл., Уманський р-н, село Ладижинка, вул.Шкільна, будинок 2. Категорія Замовника - орган місцевого самоврядування зазначений у п.1 ч.1 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі". Закупівля проводиться на очікувану вартість на 2023 рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

№ з/п

Найменування товару

Кількість (обсяг),

Технічні та якісні характеристик товару

1

Борошно

200 кг

Борошно пшеничне, вищого ґатунку, сухе, без грудочок, білого кольору або білого з кремовим відтінком. Смак солодкуватий. Без сторонніх домішок та присмаку. Фасоване в пакети по 1-2 кг.

Борошно пшеничне, повинно бути виготовлено у відповідності  до умов  ГСТУ 46.004-99.

2

Крупа рисова

240 кг

Рис шліфований 1-го ґатунку. Вид довгозернистий та круглозернистий. Рис повинен бути білого кольору, сухий, запах властивий рисовій крупі без сторонніх запахів, не затхлий, без плісняви. Не заражений шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг.  Товар повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ГОСТ 6292/ДСТУ 4965.

3

Крупа гречана

230 кг

Крупа гречана ядриця швидкорозварювальна вищого ґатунку. Запах та колір властивий гречаній крупі, цільне ядро. Без затхлого, солодового, кислого, гіркого, пліснявого та інших сторонніх запахів та присмаків. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг.  Товар повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ДСТУ 7697:2015.

4

Крупа артек

100 кг

Зовнішній вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду круп, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння. Запах властивий для цього виду круп без сторонніх запахів та присмаку. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. Товар, який планується поставляти повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ТУ виробника.

5

Крупа кукурудзяна

130 кг

Крупа кукурудзяна має подрібнені зерна спеціальних сортів кукурудзи, жовтого кольору, без затхлого, пліснявого, кислого, гіркого та інших сторонніх запахів і присмаків. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Товар, який планується поставляти повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ГОСТ 6002.

 

6

Крупа ячна

110 кг

Крупа ячна №2. Подрібнені зерна ячміня, округлої форми, шліфовані, звільнені від зародку, плодових та зерняткових оболонок. Крупа повинна мати смак та запах властиві ячній крупі, без затхлого, пліснявого, кислого, гіркого та інших сторонніх запахів і присмаків. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. Товар повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ДСТУ ГОСТ 5784/ДСТУ 7700.

7

Булгур

100 кг

Крупа з обробленої окропом, висушеної та подрібненої пшениці. Зовнішній вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду круп, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння. Запах властивий для цього виду круп без сторонніх запахів та присмаку. Не заражена шкідниками. Без ГМО.Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. Товар, який планується поставляти повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ТУ виробника.

8

Пшоно

200 кг

Пшоно шліфоване 1-го ґатунку. Пшоно повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону. Зі смаком і запахом, характерним пшону, без затхлості, цвілості, плісняви та інших сторонніх запахів та присмаків. Не заражене шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. Товар, який планується поставляти повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ГОСТ 572.

9

Пластівці вівсяні

75 кг

Вищий ґатунок. Крупа повинна мати білий колір з кремовим чи жовтим відтінком, запах притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку, бути чистою, сухою, без затхлості та плісняви. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. Товар, який планується поставляти повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ДСТУ 7698/ ГОСТ 3034 та/або ДСТУ 4634/ ГОСТ 21149.

10

Кускус

110 кг

Кус кус дрібного помелу. Зовнішній вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду круп, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння. Колір: властивий здоровому зерну відповідного типу. Запах та смак нормальний, властивий здоровому зерну. Наявність шкідників не допускається. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. Товар, який планується поставляти повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ТУ виробника

11

Крупа пшенична

125 кг

Крупа пшенична №2. Подрібнені зерна пшениці округлої форми, шліфовані, звільнені від зародку, плодових та зерняткових оболонок. Крупа пшенична повинна мати жовтий колір. Смак та запах властиві пшеничній крупі, без стороннього запаху. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. Товар повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ДСТУ 7699/ ГОСТ 276.

12

Крупа перлова

70 кг

Крупа перлова №2. Крупа повинна мати білий колір з жовтим відтінком. Без затхлого, солодового, кислого, гіркого, пліснявого та інших сторонніх запахів та присмаків.  Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. Товар повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ГОСТ 5784/ДСТУ 7700.

13

Крупа горохова

200 кг

Горох шліфований, 1-го ґатунку. Горох колотий або цілий шліфований першого ґатунку. Колір від жовтого до зеленого (із сім’ядолями, що просвічуються крізь насіннєву оболонку).  Чистий без різних домішок, без затхлого, пліснявого та інших запахів, не мати гіркоти, кислоти, плісняви. Смак притаманний гороху, без сторонніх присмаків. Без ГМО. Товар повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ДСТУ 7701/ ГОСТ 6201.

14

Квасоля

270 кг

Колір квасолі – червоний, кольорова однотонна та кольорова строката. Форма - повинна відповідати даному виду квасолі. Квасоля чиста без різних домішок, без затхлого, пліснявого та інших запахів. Смак притаманний квасолі, без сторонніх присмаків. Вражаю 2022року.

 

15

Сочевиця

160 кг

Двостулкові боби з одним гніздом, сплющені, лінзоподібні:забарвлення від рожевого до червоного. Зовнішній вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду круп, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння. Кількість пестицидів та нітратів не повинно перевищувати допустимих рівнів. Колір: властивий здоровому зерну відповідного типу. Запах та смак нормальний, властивий здоровому зерну.  Наявність шкідників не допускається. Без ГМО. Товар, який планується поставляти повинен бути виготовлений у відповідності  до умов ДСТУ 6020.

 

  1. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам.
  2. Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України  «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16, спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563.
  3. Залишковий термін зберігання отриманого товар, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 90% загального терміну придатності.
  4. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:

- здійснення  вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару

- доставка товару здійснюється за адресами закладів, що  підпорядковані  Замовнику, перелік яких визначений в  Додатку 4 до тендерної документації.

 Загальні умови поставки товарів:

  •  строки поставки – з дати підписання договору протягом року до 31.12.2023 року;
  • Поставка Товару здійснюється згідно заявок. Заявка надається Замовником по телефону, а на вимогу Постачальника з подальшим підтвердженням в письмовому вигляді.   Поставка Товару  здійснюється по заявкам, на третій день  після дня надання  заявки в робочі дні та в робочі  години, за адресою Замовників.
  • поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника.
  1. При поставці товару  повинні надаватися  супровідні документи, що підтверджують його  походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу,  який зазначена у супровідних документах.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість.

 

У цій документації всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва вживаються у значенні «…. «або еквівалент»».

 

Уповноважена особа                                                                                   Ольг


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь