Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З вірою в перемогу

Дата: 24.10.2022 14:02
Кількість переглядів: 181

З ВІРОЮ В ПЕРЕМОГУ

 

Наші воїни повсякчас оберігають незалежність України. І сьогодні, коли рф здійснює повномасштабні воєнні дії на території Української держави, наші Захисники й Захисниці продовжують гідно і непохитно обороняти Батьківщину.

         Побачивши в Інтернеті, що є потреба виготовлення  окопних свічок, колектив Колодистенської гімназії вирішив одразу ж долучитися до їх виготовлення.

         У холодну пору такі свічки дуже важливі для Захисників, адже за вмілого

використання вони навіть рятують життя. Окопні свічки можуть освітити або обігріти невелике приміщення. Їх можна використовувати для розігріву води чи їжі, або підсушити одяг. Горить така свічка близько двох годин.

         Свічка не боїться ані вітру, ані вологи. Для виготовлення окопних свічок потрібно трохи картону чи звичайні коробки з гофрованого картону будь-яких розмірів, віск або парафін, недопалені свічки, їхні залишки та використані бляшані банки від чого завгодно.

         Робити свічки вчилися по відеороликах в Інтернеті. Аби зробити якомога більше свічок розпочали збір матеріалів серед односельчан, які зразу ж відгукнулися: віск приносять сільські пасічники, картон – власники та продавці магазинів, бляшанки зносять всі жителі села.

         Хоч тільки ніби вчора почали збір матеріалів, проте уже 19.10.2022 передали понад 100 окопних свічок волонтерами  для 66 бригади протитанкової роти 7014 частини. Разом зі свічками передали бійцям солодощі для підняття бойового духу.

         Ми розуміємо, що виготовити треба багато свічок і готові працювати, головне, з любов'ю та вдячністю виготовляти кожну свічку. До військових плануємо надсилати за допомогою волонтерів. Ми впевнені, що знайдуться ще небайдужі до цього люди, і ми зможемо пришвидшити виготовлення свічок і збільшити обсяги.

         Кожен, хто в тилу, має допомагати. Війна – вона стосується всієї країни, а не тільки сходу. І якщо ми не будемо допомагати, те, що зараз відбувається на півдні й сході, буде тут у нас.

Підготував Відділ освіти, культури, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь