Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 14 жовтня в День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День української повстанської армії (УПА), День святої Покрови Пресвятої Богородиці  у закладах освіти Ладижинської сільської ради

Дата: 17.10.2022 14:32
Кількість переглядів: 156

День захисника України - це  свято вшанування козацької доблесті  та звитяги, свято вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю. 

 

 14 жовтня в День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День української повстанської армії (УПА), День святої Покрови Пресвятої Богородиці  у закладах освіти Ладижинської сільської ради було проведено низку заходів, метою яких стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх.

Нашим учням випала нагода  долучитися до акції «Зроби сувенір для захисників». Участь в акції викликала у серцях наших дітей бурхливу хвилю емоцій. Адже тепер, в світлі останніх подій, кожен з нас розуміє по-іншому звичні слова: «жити в мирі» та «мирне небо над головою». У своєму прагненні наші учні є однодумцями… Виготовлення сувенірів, прикрас для захисниць,  малюнків нашим воїнам-захисникам з побажаннями миру стало джерелом натхнення та поштовхом до творчості. Всі подарунки були передані до  уманського волонтерського штабу «Разом до перемоги».

Учні Ладижинського ліцею взяли участь у відеочеленджі присвяченому до Дня Захисника України.

Учні Шаринської гімназії взяли участь у флешмобі  «Завдяки тобі» в знак подяки військовим  Збройних Сил України. Проведено онлайн - вікторину  «Козацька вікторина» та переглянули відеоролик  про наших захисників і захисниць.

Учні громади, хоч і заочно, але з усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України благополуччя і сил, здоров’я і щастя, мужності, стійкості, витримки. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь