Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі Овочі, фрукти

Дата: 29.08.2022 10:45
Кількість переглядів: 238

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі

Овочі, фрукти

 

1. Замовник:

 

Назва замовника

 Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради

Код за ЄДРПОУ

44023425

Місцезнаходження

20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса

Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net

 

2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro:

UA-2022-08-29-000010-a

3. Предмет закупівлі:

 

Вид предмета закупівлі

товари

Конкретна назва предмета закупівлі

Овочі, фрукти

Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності)

ДК 021:2015:03220000-9: Овочі фрукти та горіхи

4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн)

136 000,00 в т.ч ПДВ

5. Кількість

Згідно Додатку 1

6. Обґрунтування очікуваної вартості

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

7. Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Розрахунок потреби на 2022 рік підтверджений розрахунками  з економічним обґрунтуванням на використання продуктів харчування, виходячи з основних виробничих показників:

- Постанови КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.

Додаток 1

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

  1. Предмет закупівлі: Овочі, фрукти

                         ДК 021:2015 код 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

 

№ п/п

Найменування товару

Кількість (обсяг), кг

Технічні та якісні характеристик товару

1

Буряк

581

Буряк столовий, розмір 7,0 см - 10,0 см.

Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень

Має бути очищеним від землі сухим способом.  Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.  Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови»

2

Морква

873

Морква столова, харчова та свіжа . Довжина стержня 8-15 см.

Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2 см або без бадилля, але без ознак загнивання. Морква має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без ГМО.

Овочі повинні бути цілими, чистими, здоровими, сухими. Перший клас: очищена від землі сухим способом.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.  Повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови»

3

Цибуля ріпчаста

395

Цибуля першого ґатунку  5,0 см/6,0 см (Вищий товарний сорт).

Відбірні цибулини, визрілі, цілі, непорослі,  свіжі, сухі, за формою  і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

Допускається до 5 % цибулин з тріщинами сухих лусок, які відкриваються.

 

4

Капуста білоголова

480

Капуста білоголова. Першого сорту. Вищий товарний сорт   від 20 см- до 25 см.

Качани повинні бути свіжими, здоровими, цілими, щільними, не ушкодженими сільськогосподарськими шкідниками. Без загнилих, жовтих, зів'ялих та забруднених листків.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

5

Перець свіжий

193

Перець свіжий . Видовжені плоди, довжиною 8-10 см., D=5-7см

Перець овочевий свіжий, плоди цілі, чисті, сформовані, непошкоджені, смак і запах характерний солодкому перцю.

Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Не допускається наявність з механічними пошкодженнями, пошкоджених сільськогосподарськими шкідниками, тріснутих, гнилих, запарених, морожених.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.ДСТУ 7075:2009

6

Помідори свіжі

91

По Помідори свіжі. Мають бути свіжими, рожевого і червоного ступеня зрілості, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Плоди мають бути свіжими, чистими, здоровими, достатньої зрілості (неперезрілі і не зелені), без ознак гнилі, механічного пошкодження, сонячних опіків та пошкодження шкідниками. Без ГМО. Згідно вимог ДСТУ 3247-95.

Тара фасування – картонні або дерев’яні  ящики.

Плоди червоні, без гілочок;  D=5-7 см., фасування в ящиках.

Плоди свіжі, сформовані, чисті, цілі, неперезрілі, без плям, ознак пошкоджень.

Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

7

Огірки свіжі

107

Ог Огірки свіжі. Мають бути свіжими, вирощеними в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості. Плоди мають бути цілі, чисті, здорові, відповідного кольору (не жовті), без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без ГМО. Згідно вимог ДСТУ 3247-95.

Тара фасування – картонні або дерев’яні  ящики.

Плоди зелені, без хвостиків та гілочок; довжиною 7-10см.

Плоди свіжі, сформовані, чисті, цілі, неперезрілі, без плям, ознак пошкоджень.

Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

8

Часник свіжий

16

Часник свіжий .Головки сухі, без стебел, D = 3-5 см., фасування в сітках. ДСТУ-4948:2008

Головки тверді, свіжі однорідного  світло-молочного кольору, без пошкоджень та плям, не заражені сільськогосподарськими шкідниками, без ознак гнилі

Смак і запах – без стороннього запаху і присмаку.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

9

Яблука

553

Яблука . Форма кругла, плискувата, овальна. Розмір за діаметром від 7,5 см до 10 см.

ДСТУ 7075:2009

Яблука повинні бути вітчизняного виробництва.

Без стороннього присмаку. Солодкі.

Смак яблучний, притаманний ботанічному сорту. Без стороннього запаху.

Яблука свіжі однорідного кольору, без пошкоджень, плям, не заражені сільськогосподарськими шкідниками, без ознак гнилі.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

10

Банани

282

Банани. Мають бути свіжі без гнилі, без надривів шкіри, глибоких порізів, тріщин, що зачіпляють м`якоть.  ДСТУ 4033:2001

Не в'ялі, не гнилі, без фізичних пошкоджень і вм’ятин. Не підморожені.

Смак і запах: властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.  Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

11

Апельсини

313

Апельсини. Плоди помаранчевого кольору, D= 5-7см.

Цитрусові мають бути: свіжими, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без перевищення вмісту хімічних речовин.

Смак не кислі, солодкуваті, без стороннього присмаку. Без стороннього запаху. ГОСТ 4427-82,

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

12

Мандарини

282

Мандарини. Плоди помаранчевого кольору, D= 3-4см., фасування в ящиках. ГОСТ 4427-82,

Цитрусові мають бути: свіжими, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без перевищення вмісту хімічних речовин.

Смак не кислі, солодкуваті, без стороннього присмаку. Без стороннього запаху.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

13

Лимони

7

Лимони. Цитрусові мають бути: свіжими, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без перевищення вмісту хімічних речовин.

Смак не кислі, солодкуваті, без стороннього присмаку. Без стороннього запаху.ГОСТ 4427-82,

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

  1. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам.
  2. Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України  «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16, спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563.
  3. Залишковий термін зберігання отриманого товар, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 90% загального терміну придатності.
  4. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:

- здійснення  вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару

- доставка товару здійснюється за адресами закладів, що  підпорядковані  Замовнику, перелік яких визначений в  Додатку 1 до тендерної документації.

 Загальні умови поставки товарів:

  •  строки поставки – з дати підписання договору протягом року до 31.12.2022 року;
  • Поставка Товару здійснюється згідно заявок. Заявка надається Замовником по телефону, а на вимогу Постачальника з подальшим підтвердженням в письмовому вигляді.   Поставка Товару  здійснюється по заявкам, на третій день  після дня надання  заявки в робочі дні та в робочі  години, за адресою Замовників.
  • поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника.
  1. При поставці товару  повинні надаватися  супровідні документи, що підтверджують його  походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу,  який зазначена у супровідних документах.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість.

 

 

 

Уповноважена особа                                                                                   Ольга  БУЖЕНКО

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь