Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 липня 2022 року відбулась 18 позачергова сесія Ладижинської сільської ради VIII скликання

Дата: 14.07.2022 16:10
Кількість переглядів: 576

14 липня 2022 року під головуванням сільського голови Ладижинської сільської ради Сергія ЦОКОЛЕНКА відбулась 18 позачергова сесія Ладижинської сільської ради VIII скликання.

Сесія розпочалась з хвилини мовчання вшанування пам'яті загиблих та полеглих унаслідок війни України з російською федерацією.

У роботі сесії взяли участь 16 депутатів, заступник сільського голови, начальники відділів, старости. Для розгляду на порядок денний виносилося 21 питання.

Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій Ладижинської сільської ради.

На засіданні були розглянуті наступні питання:

  • Про  передачу благодійної допомоги у спільну власність  територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської обласної ради комунальному некомерційному підприємства «Обласний центр екстреної  медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради.
  • Про  передачу благодійної допомоги Відділу освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради
  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 25.06.2020 №16-7/VII “Про встановлення ставок єдиного податку для платників першої та другої групи на території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади”
  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 25.06.2020 №16-3/VII “Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в межах території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади”
  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 25.06.2020 №16-2/VII “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади”.
  • Про припинення діяльності Ропотуського ЗДО «Віночок», Фурманського ЗДО «Горобинка», Текучанського ЗДО «Росинка» шляхом приєднання до Ладижинського ЗДО «Зірочка»
  • Про припинення діяльності Рижавського МНВК шляхом приєднання до Ладижинського ліцею.
  • Про  затвердження переліку закладів культури що включені до базової мережі Ладижинської сільської ради
  • Про створення субланки Ладижинської сільської територіальної громади Уманської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області
  • Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ладижинської сільської ради та через віддалені робочі місця  відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ладижинської сільської ради

Також було розглянуто низку земельних питань

Результати поіменного голосування засідання 18 позачергової сесії сільської ради VIII скликання  опубліковані на офіційному вебсайті Ладижинської сільської територіальної громади, в день голосування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь