Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Ще одне щемливе свято в умовах війни»

Дата: 06.07.2022 10:53
Кількість переглядів: 678

«Ще одне щемливе свято в умовах війни»

Відлітає дитинство. Воно відходить тихо і непомітно. І самостійний шлях уже простелився перед випускниками 2022 року Колодистенського ліцею.

На жаль, через війну у наших дітей не було випускного, про який вони мріяли: із мерехтливими сукнями, вишуканими краватками, випускним балом та зустріччю світанку всім класом.

30 червня в теплій родинній атмосфері із дотриманням всіх заходів безпеки відбулося вручення свідоцтв про здобуття базової та повної загальної середньої освіти учням 9 та 11 класу Колодистенського ліцею. Захід відбувся в актовій залі навчального закладу в оточенні найрідніших людей, які впродовж одинадцяти років  пліч-о-пліч виховували, допомагали здобувати знання, давали мудрі поради та підтримували у скрутні хвилинки.

Привітали випускників, які перегорнули сторінку дитячих літ і вирушають у доросле самостійне життя, директор ліцею Світлана Крижановська,  староста села Наталія Пишна, класні керівники: Алла Концева та Світлана Гринчак, перші вчителі: Світлана Фаріончук та Ганна Столярчук. І, звичайно ж, батьки, які завітали на свято, щоб розділити зі своїми дітьми радість та провести в щасливу дорогу самостійного дорослого життя. Адже сторінки шкільної історії для них закінчились, тепер настав час писати нову історію та йти далі заради України і тих, хто невпинно і самовіддано виборює мир і свободу українців. Ми всі віримо, що скоро лихо війни мине, і наші діти обов’язково зустрінуться під мирним небом у вільній, незалежній країні!

 

У кожного з вас, любі випускники, своя дорога, своє призначення в житті.

Крокуйте сміливо! Пам’ятайте, що ви нація сміливих і нескорених! Крокуйте впевнено до своїх цілей і своїх мрій! Не бійтесь поразок, не бійтесь розчарувань, адже за ними завжди будуть перемоги! Будьте впевнені в цьому! Будьте щасливими та успішними! Вірте в себе! Ніколи не втрачайте гідність! Навчіться в буденності пізнавати щастя!  Мирного майбуття вам, дорогі наші діти! Віримо в вас! Хай вам щастить!

Підготував: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь