Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ладижинська сільська територіальна громада передала для потреб ЗСУ автомобіль

Дата: 28.06.2022 13:14
Кількість переглядів: 894

Ладижинська сільська територіальна громада передала для потреб ЗСУ автомобіль

28 червня 2022 року о 10:30 на площі біля Будинку культури в селі Ладижинка відбулося освячення та передача легкового автомобіля Mitsubishi PAJERO військовим Збройних Сил України.

Зібрання провів сільський голова Ладижинської сільської ради Сергій ЦОКОЛЕНКО. Він подякував захисникам за їхню мужність, силу та витримку. Окремі слова вдячності Сергій Васильович висловив жінкам воїнів за підтримку та матерям за справжніх синів України.

З перших днів повномасштабної війни люди об’єдналися задля спільної перемоги над ворогом. Для потреб Збройних Сил України регулярно проводяться збори елементарної допомоги. Це предмети спорядження, засоби гігієни, харчові продукти, солодощі та багато іншого.

Проте, наші військові на фронті потребують й транспортних засобів. Тому у Ладижинській сільській територіальній громаді було організовано збір коштів для закупівлі автомобіля на потреби ЗСУ.

Дякуємо волонтерському центру "Наша сила в єдності", волонтерам з Фінляндії, громадянам України та жителям Ладижинської сільської територіальної громади, що відгукнулися та долучилися до збору коштів для придбання, ремонту, фарбування та доставки автомобіля.

Варто відзначити, що це не перший й маємо надію, що й не останній автомобіль, переданий жителями громади на потреби наших захисників. Сподіваємось, що транспортний засіб допоможе вирішити багато важливих питань нашим захисникам.

Разом до перемоги!

 

Підготувала: Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, містобудування та архітектури Ладижинської сільської ради - Софія ПЕТЛЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь