Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безкоштовний тренінг. Отримання коштів для власного бізнесу

Дата: 22.06.2022 16:10
Кількість переглядів: 319

Фото без описуШановні жителі, підприємці та переселенці нашої громади, запрошуємо вас взяти участь у заходах проекту, метою котрого є допомогти членам вашої громади у час війни, знайти або покращити власне фінансове становище і допомогти громадам розробити найкомфортніші умови для проживання і роботи на Уманщині.

Ваша участь дуже важлива, адже нам потрібно почути вашу думку, дізнатися ваші можливості, для того, щоб ви знайшли тут можливість заробляти і будувати життя ваших родин. Аби запропонувати вимушеним переселенцям не лише соціальну допомогу, а й стати повноцінними жителями громади.

Запрошуємо вас долучитися до заходів проекту:

  • 29.06.2022 – запрошуємо діючий бізнес, жителів громади, переселенців спільно з органами місцевого самоврядування, старостами і депутатами обговорити ресурси і потреби громади та її жителів.
  • 30.06.2022 – 01.07.2022 – запрошуємо переселенців, діючий бізнес і жителів громади, усіх хто має бажання навчитися залучати кошти для започаткування або масштабування власної справи. Два дні ми будемо навчатись готувати інвестиційні заявки і потім з тими, хто взяв участь у тренінгу, шукатимемо інвестиції для ваших бізнес-проєктів. Навіть якщо ви маєте бажання створити невеличке одноосібне підприємство виключно для себе – просимо приходити і брати активну участь.
  • 02.07.2022 – запрошуємо всіх жителів громади, працівників дитячих садочків, шкіл, бібліотек, комунальних підприємств, активістів і переселенців в тому числі. В цей день ми будемо будувати платформу для співпраці і взаємопідтримки, вчитись створювати соціальні проекти для громади, котрі покращать умови проживання і дадуть можливості для всебічного розвитку.

З усіма, хто візьме участь у заходах буде проведена робота протягом місяця для допомоги у розробці бізнес-планів, грантових заявок, проектів соціального характеру і пошуку фінансування під ваші ідеї і плани. На початку серпня в місті Умані проходитиме Форум, куди будуть запрошені учасники заходів і з інших громад (проект проходить в Ладижинській, Дмитрушківській, Паланській, Уманській територіальних громадах). На форумі будуть присутні представники міжнародних грантових програм, які зможуть підтримати кращі проекти фінансово.

Заходи проводитимуть команда тренерів з громадського розвитку і експертів з регіонального економічного розвитку «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад», котрі переїхали на Уманщину два місяці назад і мають 20 – річний досвід у залученні інвестицій у бізнес і території, а також більше ніж 15 років роботи у сфері розвитку громад та територій. Участь у заходах безплатна.

Питання щодо участі і програми можна задати за телефоном:

095-946-01-58  або 098-298-87-82.

Про час та місце проведення заходів буде повідомлено додатково.

 

Підготував: Відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, архітектури та містобудування

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь