Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба зайнятості Черкаський обласний центр зайнятості інформує

Дата: 15.06.2022 08:03
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

Програми розширення можливостей жіночого підприємництва

Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємницею!

Як мінімум 31 жінка чи бізнес-команди, очолювані жінками, які будуть відібрані журі, отримають підтримку, еквівалентну сумі від 20 000 грн до 150 000 грн разом з наставницькою підтримкою протягом шести місяців.

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва проводиться для жінок, які втратили джерела доходів для забезпечення своєї родини через війну, яка триває в Україні.

У програмі підприємництва можуть взяти участь жінки (внутрішньо переміщені особи та місцеві жительки), які проживають у Запорізькій (підконтрольна територія),

Дніпропетровській, Київській (крім м. Київ), Чернігівській, Сумській областях та внутрішньо переміщені жінки, які проживають у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській областях.

Онлайн воркшопи відкриті для всіх, хто зацікавлений у долученні до них та покращенні своїх знань щодо підприємництва, незалежно від того, де Ви знаходитеся – в Україні чи за кордоном.

Програма впроваджуватиметься з липня 2022 року по квітень 2023 року.

Реєстрація на відкриті воркшопи для всіх охочих за посиланням:

https://entrepreneur.pagulasabi.ee/ukraine/registration-2022

Якщо у Вас є питання щодо участі, будь ласка, зв’яжіться із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» за електронною адресою: zm.ednist2021@gmail.com або зателефонуйте:

Київська, Сумська, Чернігівська області: 095-611-87-98 (Раїса),

Запорізька (підконтрольна територія), Дніпропетровська, Полтавська, Кіровоградська, Черкаська області: 068-221-22-80 (Лідія).

Долучайтеся до сторінки заходу у Фейсбуці, щоб слідкувати за оновленнями:

Програма підприємництва для нових бізнесів: https://fb.me/e/2XX16kJ85

Програма підприємництва для існуючих бізнесів: https://fb.me/e/29IubN8Xb

 

Запрошуємо Вас на прес-конференцію щодо Програми розширення можливостей жіночого підприємництва у 2022 році, яка відбудеться 17 червня  2022 року онлайн об 11.00 в Zoom за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/81016283400

 Програма розширення можливостей жіночого підприємництва проводиться для жінок, які втратили джерела доходів для забезпечення своєї родини через війну, яка триває в Україні.

У програмі підприємництва можуть взяти участь жінки (внутрішньо переміщені особи та місцеві жительки), які проживають у Запорізькій (підконтрольна територія), Дніпропетровській, Київській (крім м. Київ), Чернігівській, Сумській областях та внутрішньо переміщені жінки, які проживають у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській областях.

У прес-конференції візьме участь директор Естонської ради у справах біженців Ееро Янсон, координаторка програми (організація Гараж48 з Естонії) Кадрі Койвік та голова правління Запорізького благодійного фонду «Єдність» за майбутнє» Тамара Огородова.

 

Контактна особа: Оксана Дроздовська, +38 099 379 86 42 zm.ednist2021@gmail.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь