Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорено роботу комунального підприємства

Дата: 14.06.2022 08:30
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

Обговорено роботу комунального підприємства

 

09.06.2022 року проведено засідання  комісії з контролю ефективності роботи комунального підприємства  КП «Ладижинський сількомунгосп». Очолив засідання сільський голова Сергій Цоколенко.

Комунальне підприємство «Ладижинське сільське комунальне господарство» є надавачем послуг у сфері водопостачання у 7 селах Ладижинської громади: Ладижинка, Колодисте, Текуча, Шарин, Ятранівка, Ропотуха, Фурманка. Окрім того, надаються послуги працівника для населення, ритуальні послуги, послуги екскаватора ЕО-26-21, трактора ЮМЗ-6, автомобіля ГАЗ-33023 та асенізатора ГАЗ-3307 КО 503В.

На порядку денному було 4 питання. По кожному з питань виступив директор комунального підприємства Віталій Руденко.

На засіданні було заслухано звіт про фінансово-господарську діяльність КП «Ладижинський сількомунгосп» за І квартал 2022 року, обговорено питання  виконання КП «Ладижинський сількомунгосп» вимог ЗУ «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя» та ДСнПіН 2.2-4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», обговорено необхідність перегляду тарифів на послуги.

Начальник відділу комунальної власності та житлово-комунального господарства  Ігор Погребняк нагадав: «Чинне законодавство потребує від суб’єкта господарювання, що надає послугу водопостачання, оформлення низки документів (дозвіл на спецводокористування, ліцензію на провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, технологічний регламент та робочу програму. Також обов’язком підприємства є інформування населення про якість питної води на вебсайті підприємства або на офіційному вебсайті сільської ради».

За результатами роботи комісії вирішено визнати роботу КП «Ладижинський сількомунгосп» незадовільною, керівництву підприємства у своїй діяльності керуватися Законами України, Державними санітарними правилами і нормами, а також провести інформування населення про якість питної води.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь