Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останній дзвоник 2022 в Ладижинському ліцеї Ладижинської сільської ради

Дата: 03.06.2022 15:59
Кількість переглядів: 1343

Фото без опису

2 червня 2022 року у нашому ліцеї відбулося свято – День останнього дзвоника. Кожного року він сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Проте цьогоріч свято прощання зі школою не таке традиційне та урочисте: у нашій країні йде війна, яка щодня забирає життя сотень українців, багато навчальних закладів зруйновані, чимало педагогів та їх вихованців не можуть навчатись навіть дистанційно. Та попри все наша країна ось уже понад 3 місяці дає гідну відсіч ворогу й обов’язково переможе, адже кожен із нас на своєму місці робить все можливе для цього.

Останній дзвоник пролунав для учнів по всій Україні. У нас цьогоріч 21 випускник, плюс ще один учень-переселенець з Харкова.  Вони на чолі з класним керівником Рузаною Зброй організували зустріч офлайн.

Щоправда, останній дзвоник у решти класів, як і саме навчання, відбувся дистанційно. Кожен учитель підготував урок-презентацію. Проводили урок так, як проводили навчання онлайн. Звичайно, хотілося б, щоби діти були тут, щоби ми їх бачили, могли обійняти, були разом з ними, але сьогодення вимагає іншої форми спілкування.

 Підводячи підсумки навчального року, варто сказати, що всі учні нашої школи активно працювали під час дистанційного навчання, брали участь у виховних заходах онлайн та успішно завершили навчальний рік.

 З щирим вітальним словом сьогодні  звертаємося до наших випускників початкової школи – 4 класу, які з нового навчального року стануть старшокласниками. Бажаємо вам і надалі гарно навчатись, залишатись такими ж дружними та активними.

       Особливий Останній дзвоник цього року для нашого 9 класу.  Дорогі випускники, ви впевнено та наполегливо пройшли свою стежину шкільного життя, здобуваючи знання, навчаючись людяності, розвиваючи свої таланти. Бажаємо вам і надалі непохитної віри в себе, успіхів у подальшому навчанні та виборі професії, цілеспрямованості на шляху до  мети. Нехай вам щастить!

На завершення хочемо подякувати кожному з учасників навчально-виховного процесу за узгоджену роботу та допомогу один одному. Недарма кажуть, що випробування даються нам для того, щоб перевірити наші людські якості, і ми надзвичайно горді тим, що разом ми пройшли цю перевірку з гідністю. Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь