Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо всім, хто допомагає у нашій перемозі!

Дата: 14.03.2022 10:16
Кількість переглядів: 543

Ось уже 18 день українська армія боронить нашу країну від Росії. Протягом цього часу і наша, Ладижинська громада, працює задля забезпечення надійного тилу для наших військовослужбовців та переселенців.

Спільними зусиллями ми налагодили механізм приймання допомоги, її сортування, облік та доставлення як військовим, так і тимчасово переміщеним особам.

З перших днів початку війни ми почали надавати допомогу військовим. Це і харчові продукти, і одяг, і засоби індивідуального захисту, а також паливно-мастильні матеріали.  Для потреб армії передано два автомобілі комунальної власності. Постійно, небайдужі жителі громади приносять медикаменти, харчі та теплі речі, які волонтери передають для наших захисників.

Для виготовлення тушкованки ТОВ «АПК «Насташка», ТОВ «Новий Світ-Агро» та сім’я Москаленків із села Ладижинка надали 6 свиней та 1 ВРХ, Орендарі ставків Плахотнюк І.В., Костенюк С.В. та спілка рибаків с. Ладижинка  надали нам 300 кг риби.

Місцеві підприємці не стоять осторонь. Ними надається допомога у вигляді харчових продуктів: круп, цукру, макаронних виробів, олії та інших. Сільськогосподарські підприємства надають допомогу у вигляді техніки та ПММ.

На менш вагомий є внесок і жителів громади. Вони діляться усім що є у господарстві – це й харчі, і речі, і гроші, разом зі шкільними кухарями готують їжу для переселенців, намагаються бути максимально корисними.

Небайдужих дуже багато, усіх перелічити не можна.

Але хочеться подякувати усім: і жителям нашої громади, і бізнесу, та небайдужим, хто сьогодні підтримує наших військових і людей, які вимушено переселяються до Ладижинської громади.

 

Гуртуймося, координуймо наші сили і все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь