Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання сільського голови з Новим 2022 роком!

Дата: 30.12.2021 17:00
Кількість переглядів: 216

Шановні жителі та гості нашої громади!

Наближається Новий 2022 рік — найвеселіше і найчарівніше свято, наповнене яскравими вогнями, веселощами, сміхом.

Рік, що минає, ми провели з новим складом нашої громади, вона стала повноцінною та сильнішою. У новому депутатському складі працювала і сільська рада.

Це був насичений, напружений та плідний рік. У 2021 році завдяки підтримці депутатського корпусу, меценатів проведено капітальні та поточні ремонти закладів освіти, культури, ремонти доріг та мостових споруд. Багато робіт проведено і з благоустрою території наших сіл та селищ.

Сьогодні хочеться висловити щиру подяку усім тим, хто у 2021 році долучився до розвитку Ладижинської громади. Депутатам - за активну участь на пленарних засіданнях, у роботі депутатських комісій та підтримці соціально-значущих проєктів нашої громади. Спонсорам та меценатам - за фінансову підтримку галузей житлово-комунального господарства, культури та спорту, освіти. Старостам населених пунктів - за гарно організовану роботу з жителями громади, за плідну співпрацю з меценатами, за оперативність та комунікабельність. Медичним та соціальним працівникам – за те що своєю добротою, знаннями та досвідом повертаєте людей до повноцінного життя. Освітянам – за те, що ви невтомно і наполегливо плекаєте наше майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Працівникам культури та спорту - за те, що вкладаєте душу, терпіння і самовіддану працю у те що об’єднує людей, надихає їх.

Окремо хочеться подякувати й працівникам виконавчого комітету Ладижинської сільської ради. Адже завдяки їхній праці вдається втілювати у життя усі наші задуми, пропозиції та ініціативи жителів громади.

У 2021 році усі ми працювали злагоджено й у відповідь отримували гарні результати, позитивні відгуки та подяки. Ми не стояли осторонь проблем нашої громади. Завдяки спільним зусиллям реалізовувалися нові проєкти та плани, приносячи величезне задоволення. Висловлюю надію, що і надалі наша співпраця буде плідною та успішною!

Проте 2021 рік минає й усім нам необхідно рухатися далі, а 2022 рік нехай буде початком нового успішного життя, яке буде для нас щедрим на добрі справи та здобутки.

Бажаю, аби у Новому 2022 році в нашій державі, у кожному селі та селищі панували спокій, злагода і любов, дзвенів дитячий сміх, рідні та близькі люди були завжди поруч, а все задумане вдавалося втілити в життя. Нехай Новий рік принесе всім нам омріяний мир. Добра вам, благополуччя та Божого благословення! Усім зичу здоров’я, здійснення бажань і надій, успіхів у справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю. Нехай свято буде веселим і світлим, а 2022 рік — щедрим на яскраві ідеї, гучні перемоги й чарівні спогади.

З Новим роком, щасливих Новорічних та Різдвяних свят!

 

З повагою сільський голова

Ладижинської сільської ради

Сергій ЦОКОЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь