Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі Кухонне обладнання для шкільної їдальні

Дата: 09.11.2021 11:15
Кількість переглядів: 213

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі

Кухонне обладнання для шкільної їдальні

 

1. Замовник:

 

Назва замовника

 Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради

Код за ЄДРПОУ

44023425

Місцезнаходження

20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса

Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net

 

2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro:

UA-2021-11-08-000420-b

3. Предмет закупівлі:

 

Вид предмета закупівлі

товари

Конкретна назва предмета закупівлі

Кухонне обладнання для шкільної їдальні

Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності)

ДК 021:2015:39310000-8: Обладнання для закладів громадського харчування

4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн)

283 000,00 в т.ч ПДВ

5. Кількість

Згідно Додатку 1

6. Обгрунтування очікуваної вартості

Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі аналізу сучасного ринку обладнання через мережу Інтернет та визначена методом моніторингу ринкових цін. Також в очікувану вартість предмета закупівлі входять всі податки і збори, витрати на доставку, навантажувально-розвантажувальні роботи.

7. Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі розроблені відповідно до наявної потреби, з метою забезпечення обладнанням для харчоблоків закладів освіти

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

 

ДК 021:2015 код 39310000-8 – Обладнання для закладів громадського харчування

 (Кухонне обладнання для шкільної їдальні)

 

ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ

 

   Якість Товару повинна відповідати вимогам державних стандартів, а також умовам, встановленим чинним законодавством до товару даного виду.

                    Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, тощо.

№ з/п

Найменування

товару

Характеристика товару

К-сть,

шт

1

Пароконвектомат

 

Місткість: 11 дек

Програм:99

Парозволоження: інжектор

Робоча температура:+30…+300

Панель управління: сенсорна

Тип мийки: автоматична

Скління двері: потрійне

Напруга: 380 В

Потужність: 18,6 кВт

Габаритні розміри: 821х993х1046

Вага: 138 кг

1

2

Мармит перших страв (3 комфорки),

 

 

Мармит 1-х страв з трьома конфорками розміром 294х415 мм. 

Напруга: 380 В. Потужність: 9 кВт.

Розмір конфорок: 294х415 мм.

Кількість конфорок: 3 шт.

Напруга: 380 В.

Потужність: 9,0 кВт.

Габарити: 1600х700х1290 мм.

Особливості:

Модель продається з трьома прямокутними конфорками.

Ступінчасті перемикачі забезпечують зручне перемикання режимів нагріву конфорок.

Площа і потужність конфорок дозволяють використовувати посуд великого діаметру і об'єму.

Комплектація:

направляючі, розбірний конструкції;

полиця з нержавіючої сталі;

підсвічування.

Опції:

фронтальне скло;

розсувні дверцята з боку персоналу.

2

3

Мармит других страв

 


 

Мармит 2-х страв.

Розігрів: паром.

Напруга: 220 В.

Потужність: 2,0 кВт.

Габарити: 1115х700х1290 мм.

Мармит підключається до водопроводу.

Комплектація:

направляючі, розбірний конструкції;

полиця з нержавіючої сталі;

підсвічування;

кран для зливу води.

Гастроємності

Опції:

гастроемкости;

фронтальне скло;

розсувні дверцята з боку персоналу

1

4

Шафа жарова односекційна:

 

 


 

Кількість секцій: 1

Кількість рівнів: 3

Внутрішній розмір духовки: 695х540х285 мм.

Розмір листа 650х490х40 або GN 2/1 мм.

Діапазон регулювання температури: 50-300 С.

Напруга: 380 В.

Потужність: 4,8 кВт.

Розмір однієї секції без підставки: 910х760х460 мм.

Габарити: 910х760х870 мм.

Вага: 86 кг.

1

5

Лінія роздачі:

Стіл нейтральний

Тип: нейтральний

Габарити: 1600х700х1290 мм.

1

 

Примітка: Якщо технічна специфікація містить посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, таке посилання є необхідним та обґрунтованим. Після такого посилання в наявності слід вважати вираз «або еквівалент». Посилання в технічній специфікації на конкретну торгівельну марку чи фірму виробника надано виключно з метою порівняння характеристик.

 

 

Голова Тендерного комітету                                                     Олександр ПАЛАМАРЧУК

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь