Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі Кухонне обладнання для шкільної їдальні
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі
Кухонне обладнання для шкільної їдальні
1. Замовник: |
|
Назва замовника |
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради |
Код за ЄДРПОУ |
44023425 |
Місцезнаходження |
20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2 |
Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса |
Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net
|
2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro: |
UA-2021-10-26-003886-a |
3. Предмет закупівлі: |
|
Вид предмета закупівлі |
товари |
Конкретна назва предмета закупівлі |
Кухонне обладнання для шкільної їдальні |
Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності) |
ДК 021:2015: 39710000-2 — Електричні побутові прилади |
4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн) |
298 000,00 в т.ч ПДВ |
5. Кількість |
Згідно Додатку 1 |
6. Обгрунтування очікуваної вартості |
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі аналізу сучасного ринку обладнання через мережу Інтернет та визначена методом моніторингу ринкових цін. Також в очікувану вартість предмета закупівлі входять всі податки і збори, витрати на доставку, навантажувально-розвантажувальні роботи. |
7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі розроблені відповідно до наявної потреби, з метою забезпечення обладнанням для харчоблоків закладів освіти
|
Додаток 1
ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ
ДК 021:2015 код 39710000-2 – Електричні побутові прилади (Кухонне обладнання для шкільної їдальні)
ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ
Якість Товару повинна відповідати вимогам державних стандартів, а також умовам, встановленим чинним законодавством до товару даного виду.
Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, тощо.
№ з/п |
Найменування товару |
Характеристика товару |
К-сть, шт |
1 |
Міксер планетарний |
У комплекті аксесуари: віночок, лопатка, гак.
Корпус сталь
Три швидкості 105/180/408 об / хв.
Потужність мотора 750Вт, захист від перевантаження, напруга 220В.
Габарити 520х420х760 мм.
Вага 70 кг.
|
1 |
2 |
Блендер професійний |
Потужність, кВт: 1,68 Напруга, В: 220 Обсяг, л: 2,5 Швидкість обертів, об/хв: 8350/24800 Ширина, мм: 252 Глибина, мм: 258 Висота, мм: 547 У комплекті ударостійким стакан об'ємом 2,5 л з полікарбонату з міцною кришкою з полімеру ПБТ і невеликим мірним стаканом з полікарбонату Знімний термостійкий стакан з робочим діапазоном температур від -40 ° C до +90 ° С |
2 |
3 |
Сковорода електрична промислова, з перекидною чашею, |
Потужність, кВт: 9,5 Напруга, В: 380 Обсяг, л: 70 Матеріал корпусу: нержавіюча сталь Вага, кг: 240 Ширина, мм: 1405 Глибина, мм: 755 Висота, мм: 850 |
1 |
4 |
Морозильна скриня (лар) з глухою кришкою
|
Потужність: кВт 3, 5/2, 35 Напруга: В 220 Тип кришки: глуха Панель управління: електромеханічна Обсяг, л: 326 Температурний режим, С: -14...-23 Розморожування: ручне Холодагент: R404A Вага, кг: 58 Ширина, мм: 1016 Глибина, мм: 740 Висота, мм: 910 |
1 |
5 |
М’ясорубка електрична. Споживана потужність 750 Вт., |
Продуктивність: 300 кг/год Система ножів: повний унгер Реверс: Так Габарити ДхШхВ: 560х520х420 мм |
1 |
6 |
М’ясорубка електрична. |
Продуктивність 150 кг / год: 150. Ріжучий вузол : 1 нож, 2 решітки Ø 6 і 8 мм . Швидкість, об / хв: 180/215. Габарити (ДхШхВ), мм: 450х240х320. Напруга, В: 220. Потужність, кВт: 0,65. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Матеріал ріжучого вузла: нержавіюча сталь. Вага, кг: 27. |
1 |
7 |
Купольна посудомийна машина професійна
|
Комплектація: касета для тарілок; касета для склянок і касета для приладів; дозатор миючого і обполіскуючого засобів.
Варіанти програм: 60; 90; 120; і 180 сек.
Продуктивність 70-60 кошиків на годину. Одна кошик 16-14 тарілок.
Потужність, 9,5 кВт. Напруга, 380 В
Повністю автоматична робота при 60ºC
Ополіскування при температурі 80 - 85ºC
Габаритні розміри (ДхШхВ) 696x765x1485 мм
Вага 120.00 кг
|
1 |
8 |
Котел харчовий з паровим нагрівом
|
Глибина чаші, мм:550 Діаметр чаші, мм:500 Корисний об'єм, л:100 Повний об'єм, л:107 Спосіб нагріву:непрямий Тип нагріву:пароводяний Час розігріву до 100°С, хв:40 Тип управління:механічне Тип встановлення: підлоговий Гарантійний термін:12 місяців Основні характеристики Потужність, кВт:15 Напруга, В:380 Матеріал корпуса:повністю нержавіюча сталь Габарити Ширина, мм:700 Глибина, мм:700 Висота, мм:900 |
1 |
9 |
Картоплечистка 1,
|
Основні характеристики |
1 |
10 |
Плита електрична
|
Габаритні розміри (ДхГхВ), мм:1370х700х850 Внутрішні розміри жарочної шафи, мм:540х570х290 Кількість комфорок, шт:6 Час розігріву конфорок, хв., не більше:30 Час розігріву жарочної шафи, хв., не більше:20 Матеріал корпусу: Нерж.сталь Підключення до електромережі: 380 В Потужність: 22+5-10% кВт |
1 |
11 |
Морозильна камера:
|
Морозильна спосіб установки Окремо стоїть Корисний об'єм 68л Об'єм морозильної камери, 68 л Потужність споживана, 144,9 Вт Напруга,220-240 В Час автономної роботи, 18ч оснащення Регульовані по висоті ніжки 2 Попереджувальний сигнал несправності оптичний Захист від дітей Так Матеріал полиць в морозильній камері Скло Матеріал дверей / фасаду / кришки сталь Матеріал і тип ручки ергономічна Тип управління електронне Розташування блоку управління над дверима |
2 |
Примітка: Якщо технічна специфікація містить посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, таке посилання є необхідним та обґрунтованим. Після такого посилання в наявності слід вважати вираз «або еквівалент». Посилання в технічній специфікації на конкретну торгівельну марку чи фірму виробника надано виключно з метою порівняння характеристик.
Голова Тендерного комітету Олександр ПАЛАМАРЧУК