Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі. Філе куряче (свіжоморожене)
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі
Філе куряче (свіжоморожене)
1. Замовник: |
|
Назва замовника |
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради |
Код за ЄДРПОУ |
44023425 |
Місцезнаходження |
20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2 |
Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса |
Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net
|
2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro: |
UA-2021-10-18-008174-c |
3. Предмет закупівлі: |
|
Вид предмета закупівлі |
товари |
Конкретна назва предмета закупівлі |
Філе куряче (свіжоморожене) |
Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності) |
ДК 021:2015 15110000-2 — М’ясо
|
4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн) |
72 500,00 в т.ч ПДВ |
5. Кількість |
Філе куряче (свіжоморожене) – 580 кг |
6. Ціна за одиницю |
Філе куряче (свіжоморожене) – 125, 00 грн |
7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: |
Розрахунок потреб на закупівлю продуктів харчування здійснюється з урахуванням норм харчування та ціни на продукти харчування, харчування дітей у закладах освіти Відділу освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради здійснюється відповідно до постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»). |
Голова Тендерного комітету Олександр ПАЛАМАРЧУК