Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Рижавському стаціонарному відділенні КЗ "Центр надання соціальних послуг Ладижинської сільської ради" відзначили Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 07.10.2021 13:28
Кількість переглядів: 381

 

Фото без опису

Рано чи пізно в житті кожного з нас настає своя «золота осінь» - стиглі роки повертають на схил людського віку. Тож є щось символічне в тому, що в цю  осінню пору весь цивілізований світ відзначає День людей похилого віку, а в Україні з 2005 року – ще й День ветерана. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок  бути турботливими та милосердними до  найповажнішої частини суспільства. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам.                             

       Ось і цього сонячного осіннього дня в Рижавському   стаціонарному відділенні   був  проведений святковий концерт. З теплими словами до мешканців відділення звернулась  Ольга ТОДОСІЙЧУК, директор Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ладижинської сільської ради», яка передала найщиріші вітання, висловила повагу та глибоку вдячність людям поважного віку, та побажала всім міцного здоров’я, радості, довголіття, добра  та миру. Також до привітань долучились староста с. Рижавка Анна СИВАК та завідувачка  стаціонарного відділення Мар’яна  ЗБРОЙ.

     Веселими та жвавими мелодіями додав присутнім святкового настрою ансамбль «Лебідка»  Рижавського будинку культури.  Також організовано святковий обід та кожному підопічному вручено подарунки та квіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь