Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

6 жовтня 2021 року на території Ладижинської сільської територіальної громади в селі Колодисте відбулося відкриття «Активного парку»

Дата: 07.10.2021 14:50
Кількість переглядів: 581

 

06 жовтня 2021 року, нарешті,  й в нашій Ладижинській сільській територіальній громаді стартував соціальний проєкт Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України», який спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян.

На урочисте відкриття спортивної локації, а саме спортивного майданчика у селі Колодисте «Активні парки – локації здорової України» завітали:

Цоколенко Сергій Васильович – сільський голова Ладижинської територіальної громади

Власюк Микола Юрійович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів

Жорницький Сергій Петрович - заступник голови Уманської районної державної адміністрації.

Солодкий Іван Володимирович -  начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.

Більда Андрій Олександрович - голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

Інновацією в проєкті «Активні парки – локації здорової України» стала наявність сучасних табличок з QR-кодами, які встановлені довкола локації з тренажерами. Завантаживши, QR-код із зашифрованою інформацією, на свій смартфон за допомогою спеціального додатка, кожен, хто виявить бажання, може дізнатися як використовувати встановлений спортивний комплекс. Також будь-хто матиме можливість, саме за допомогою цих QR-кодів,  тренуватися за допомогою відео-уроків з відомими спортсменами й займатися самостійно комплексом розроблених спортивних вправ без тренера.

Після урочистої церемонії, перерізу символічної стрічки, інструктор по спорту та фізкультурно-масовій роботі Центру дозвілля та спорту Ладижинської  сільської ради Дворчук Едуард Дмитрович разом з учнями Колодистенського ліцею продемонстрували свої спортивні вміння на новому майданчику, використовуючи завдання зчитані із  QR-кодів, які розміщенні на спеціальних табличках біля майданчика.

Сподіваємося, що  новинка прийдеться до душі жителям села і заняття фізичною культурою та спортом будуть відбуватися на цьому майданчику частіше!

Дякуємо всім за добру справу, яка покращує інфраструктуру, комфорт села та соціальний розвиток громади! Маємо надію, що це тільки перша сходинка у напрямку створення умов та можливостей до здорового способу життя мешканців нашої громади.

Пам’ятайте найголовніше – активна позиція в житті змінює все на краще і починається вона зі спорту!!!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь