Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коломийським академічним обласним українським драматичним театром ім.. І.Озаркевича на сцені Ладижинського сільського будинку культури була представлена вистава Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч»

Дата: 04.10.2021 15:30
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

30 вересня 2021 року Коломийським академічним обласним українським драматичним театром ім.. І.Озаркевича на сцені Ладижинського сільського будинку культури була представлена вистава Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч».

Трагікомедія висвітлює тему – згубний вплив грошей на людину, що є й сьогодні досить актуальним. Переглянувши виставу, людські думки перенасичені інформацією про Covid-19 та карантинні обмеження змінюються на роздуми про психологічний тип особистості, одержимої жадобою збагачення.

Сюжет цієї вистави, відомий кожному ще зі шкільних часів: головний герой п’єси сільський багатій - Герасим Калитка. На початку п’єси він зустрічається з незнайомцем, який пропонує махінацію для накопичення багатств. Зважившись на це, Калитка отримує  мішок «грошей», звичайних папірців. Що робити? Ми сміємося над його скупістю, яка межує з аномалією. А незнайомець – актор, який потішив своєю віртуозністю та хитрістю.

Режисер-постановник – народний артист України – Дмитро Чиборак усвідомлює високе призначення театру. Сценографія, заслуженого діяча мистецтв України Миколи Данька, заслуговує теж на похвалу.

Завдяки грі акторів, які чудово зіграли свої ролі, глядачі щиро сміялися, усвідомлюючи, що й серед нас є Калитки, котрим усе і всього мало.

Коломийський театр ім. І. Озаркевича дав можливість жителям громади відпочити, насолодитися виставою та грою акторів на основі справжньої, високохудожньої драматургії. Браво трупі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь