Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про встановлення тарифів у сфері централізованого водопостачання

Дата: 25.08.2021 12:39
Кількість переглядів: 453

         Фото без опису

ЛАДИЖИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

07.09.2021                                                                                       №104

                                                                                                              

Про встановлення тарифів у сфері централізованого водопостачання

 

Розглянувши клопотання КП «Ладижинський сількомунгосп»                     від 25.08.2021 року № 224 про встановлення тарифу у сфері централізованого водопостачання для населених пунктів Ладижинської сільської територіальної громади, відповідно до  Закону України від 16.07.2015 року №626-VIII «Про внесення змін  до деяких законів України у сфері комунальних послуг», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово–комунальні послуги (зі змінами),  Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово–комунальних послуг  № 130 від 05.06.2018  року, з метою приведення тарифів до розміру економічно обґрунтованих витрат на виробництво послуг водопостачання у населених пунктах Ладижинської сільської територіальної громади, керуючись підпунктом 2 пункту а статті 28  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Ладижинської сільської ради вирішив:

1. Встановити тариф у сфері централізованого водопостачання, що надаються комунальним підприємством «Ладижинське сільське комунальне господарство» згідно додатку 1, з 01.01.2022 року.

2. Встановити тарифи на інші комунальні послуги, окрім у сфері централізованого водопостачання, що надаються комунальним підприємством «Ладижинське сільське комунальне господарство» згідно додатку 2, з 15.09.2021 року.

3. Рішення Колодистенської сільської ради «Про затвердження тарифів на водопостачання по Комунальному підприємству «Колодистенське сільське комунальне господарство» № 30-5/VII від 20.06.2018, рішення Текучанської сільської ради «Про встановлення тарифів на послуги з водопостачання, що надаються сільським комунальним підприємством «Злагода» Текучанської сільської ради» № 20-4/ VII від 23.03.2018, рішення виконавчого комітету Ладижинської сільської ради «Про затвердження тарифів на послуги КП «Ладижинське сільське комунальне господарство» № 14 від 20.03.2019, рішення виконавчого комітету Шаринської сільської ради «Про затвердження тарифів на послуги з водопостачання в с. Шарин» № 48 від 17.08.2018 вважити такими, що втратять чинність з 01.01.2022 року.

4.Дане рішення розмістити на офіційному веб-сайті Ладижинської сільської ради невідкладно, але не пізніше ніж п’ять робочих днів із дати його прийняття.

5. КП «Ладижинський сількомунгосп» інформувати споживачів про зміну тарифів на комунальні послуги (з посиланням на рішення органу місцевого самоврядування) відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

6.Контроль за виконанням даного рішення  залишаю за собою.

 

 

 

Сільський голова                                                                 Сергій ЦОКОЛЕНКО 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь