Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Першого дзвоника в закладах загальної середньої освіти на  території Ладижинської сільської територіальної громади

Дата: 03.09.2021 16:36
Кількість переглядів: 1335

 

1 вересня 2021 року в закладах загальної середньої освіти на  території Ладижинської територіальній громаді відбулося свято Першого дзвоника. Пролунав шкільний  дзвінок для 681  учня нашої громади. Своїм веселим співом він запросив 59 школяриків вперше сісти за парти, а для учнів 11-х класів, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.

У кожному закладі загальної  середньої освіти Ладижинської сільської ради на святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості та представники з Відділу освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради.

Керівники закладів вітали всіх з чудовим святом 1 Вересня – Днем  Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень. Педагогічні колективи та учні закладів освіти радо зустріли нових жителів країни Школярії.  Почесне місце на святі надали першокласникам, які бадьоро крокували з новими портфеликами до школи та одинадцятикласникам, котрих очікує останній навчальний рік у стінах рідного закладу. Прозвучали пісні та вірші про школу. Запрошені гості щиро вітали всіх з початком навчального року.

Всі присутні, з нетерпінням чекали на мить, коли пролунає Перший Дзвоник.

На перший урок покликав  бентежливим акордом шкільний дзвінок у виконанні учнів одинадцятих та перших класів, який запросив  всіх учасників навчального освітнього процесу до класних кімнат, де був проведений перший урок на тему «Велична і свята - моя ти Україно!»       

 Можна з впевненістю сказати, що День знань в закладах Ладижинської сільської ради пройшов яскраво, емоційно, насичено та зворушливо, адже учні випускних класів вже зрозуміли, що таке свято у ліцеях та філіях  для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок, перший раз у перший клас…   

 

 

 

       

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь