Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Форум педагогічних працівників – 2021» в Ладижинській сільській територіальній громаді

Дата: 31.08.2021 13:02
Кількість переглядів: 543

30 серпня 2021 року вперше в Ладижинській територіальній громаді відбувся Форум педагогічних працівників.

Відкрив Форум сільський голова Ладижинської сільської  ради Сергій ЦОКОЛЕНКО, який побажав усім  вдалого старту нового навчального року, успіху, наснаги й терпіння та виконав приємну місію – нагородив працівників освітньої галузі грамотами Ладижинської сільської  ради за успіхи й досягнення педагогів та їхніх вихованців упродовж попереднього навчального року.


З вітальним словом звернувся до колег голова Уманської районної організації профспілки працівників освіти й науки України Анатолій ПЕТРИЧЕНКО. Він розповів про роботу організації профспілки за минулий рік і висловив сподівання на тісну плідну співпрацю та підтримку працівників освіти зі сторони місцевої влади. Анатолій Флорович побажав освітянам плідної праці протягом навчального року і відзначив грамотами працівників освіти, які закінчують свою трудову діяльність у цьому році. 

       Приємним моментом зустрічі став перегляд фільму про те, як функціонувала освітня галузь Ладижинської територіальної громади протягом 2020/2021 року.

Про підсумки освітньої галузі громади у 2020/2021 навчальному році та визначення пріоритетних завдань на 2021/2022 навчальний рік доповіла виконувач обов’язків начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради Олена МАНЬКУТА. Олена Миколаївна привітала освітянську родину з початком нового навчального року та вручила дипломи Відділу освіти, культури, молоді та спорту  педагогам за участь у конкурсах Всеукраїнського значення.

Розповів про роботу опорного закладу освіти Ладижинського ліцею Ладижинської сільської ради Олександр ПАЛАМАРЧУК, який також привітав колег з початком навчального  року й прийняв до своєї шкільної родини молоде поповнення: а саме 2 молодих спеціалістів. Олександр Іванович вручив символічні призи для новопризначених педагогічних працівників й побажав їм успіху, натхнення та творчої наснаги на педагогічній ниві.

Олена КОНДРАТЮК – директор Колодистенського закладу дошкільної освіти Дитячий садок «Берізка» в нестандартній, незвичній формі привітала своїх колег з початком навчального року, зачитавши вірш. Олена Андріївна висловила слова подяки за щоденну, напружену, титанічну працю працівникам освіти, які не тільки діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Родзинкою Форуму був вітальний виступ зразкового танцювального колективу Ладижинської дитячої музичної школи   «Вікторія», керівник  - Оксана ЮРІЙЧУК та вокального ансамблю «Фієста» - керівник Альона ПОГРЕБНЯК. В свою чергу, Альона Володимирівна – директор Центру культури, дозвілля та спорту Ладижинської сільської ради подарувала музичне вітання всім працівникам галузі освіти.

На такій позитивній ноті Форум педагогічних працівників 2021 року Ладижинської територіальної громади успішно завершився: підсумки підбито, пріоритети визначені. Тож  бажаємо  всім у новому навчальному році міцного здоров’я, виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової потужної якісної освіти Ладижинської територіальної громади.
Спонсорами «Форуму педагогічних працівників – 2021» стали Сергій ЯКИМЕНКО та Юрій ГРИНЬ. Ми щиро дякуємо Сергію Івановичу та Юрію Івановичу за небайдуже ставлення до життя освітянської галузі громади.

Дякуємо всім, хто долучився до проведення цього дійства!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь