Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування 30-ї річниці Незалежності України в Ладижинській сільській територіальній громаді

Дата: 26.08.2021 13:07
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису

30-та річниця Незалежності України для Ладижинської сільської територіальної громади була особливою.

День Незалежності в громаді цьогоріч святкували як найголовніше свято.  Як діти, так і дорослі одягали святкові вишиванки та йшли веселитися разом у дружньому колективі. У  нашій громаді завжди було розвинуте культурне життя: хори, ансамблі та інші творчі колективи. Тож кожен концерт проходив на славу.

Цього року День Незалежності відзначали 22 серпня в адміністративному центрі громади селі Ладижинка. Спонсором свята стало ПрАТ «Укрзерноімпекс» на чолі з керівником Оксаною ПОДВАЛЬНИКОВОЮ.

На початку святкування з 30- річницею Незалежності України усіх привітав сільський голова Ладижинської сільської ради Сергій ЦОКОЛЕНКО, який побажав нашій державі та громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання України.

Під час  урочистостей, представники громади поклали квіти на могили захисників України й цим вшанували їхню пам’ять.

На території біля Будинку культури були організовані виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва від старостинських округів та села Ладижинка, виїзна торгівля й фотозони. Дітлахи бавились на повітряній гірці, грались з аніматорами та розважались на батуті. Охочі мали змогу  посмакувати солодкою ватою, попкорном та зіграти у лотерею.

Гості свята скуштувати запашну юшку,  смачну кашу,  шашлик, випічку та різноманітні частування від представників сіл Ладижинської громади.

Усіх присутніх захопила неперевершена атмосфера свята, художні колективи тішили своїми виступами, даруючи  позитивний настрій, який  залишиться в спогадах на цілий рік!

По завершенню концертної програми відбулася святкова дискотека та феєрверк.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь