Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісія з благоустрою

Дата: 06.08.2021 16:42
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

До Ладижинської сільської ради надходять звернення від жителів вулиці Нове Життя села Ладижинка. Люди стурбовані великою кількістю стічних вод, які стікають з території ФГ "НОВЕ ЖИТТЯ - ЛВТ", що призводить до підтоплення житлових будинків, дворів, руйнування дорожнього покриття вулиці, на вулиці «стоіть» вода, утворюючи цілі «озера».

06.08.2021 року комісія з благоустрою території населених пунктів Ладижинської сільської територіальної громади під головуванням Сергія Цоколенко, спільно з депутатами Ладижинської сільської ради Наталією Гандзюк та Василем Печеним, здійснила виїзд до території ФГ "НОВЕ ЖИТТЯ - ЛВТ" в селі Ладижинка по вулиці Нове життя.

Під час огляду земельної ділянки встановлено, що уся вода, у тому числі і дощова, з відходами перероблених паливо-мастильних матеріалів, із території підприємства, витікає через отвори в огорожі на вулицю, чим уже зруйнувала дорожнє покриття. Далі вода стікає на вулицю Нове Життя до домоволодінь, криниці.

На засідання комісії був запрошений і керівник ФГ "НОВЕ ЖИТТЯ - ЛВТ" Ігор Ісько. Ігорю Володимировичу було роз’яснено вимоги державних будівельних норм, щодо влаштування системи водовідведення поверхневих стічних вод з території підприємства (на сьогоднішній день ці вимоги порушені) та рекомендовано у тижневий термін, повідомити виконавчий комітет сільської ради про обраний ним спосіб водовідведення поверхневих стічних вод. У разі не прийняття Ігорем Володимировичем мір і продовження ігнорування вимог чинного законодавства України, звернення щодо їх порушень будуть направлені до відповідних інспекцій.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь