Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бібліотека – аптека для душі

Дата: 03.08.2021 13:54
Кількість переглядів: 1236

Фото без опису

Сучасна бібліотека – це не лише сховище для книг, а й своєрідний електронний архів, місце, де можна отримати доступ до інформації як на традиційних носіях, так і в електронному вигляді. Однією з таких бібліотек є філія в селі Колодисте.

Зі слів бібліотекаря села Колодисте - Оксани Рябченко:

«В моєму баченні бібліотека - це місце, де можна поспілкуватися з друзями, провести ділову зустріч, взяти участь у культурних заходах для дітей та дорослих, прочитати цікаву книгу, відвідати майстер-клас, тут інтернет, книги, музика, цікаві події, креативні заходи та ще багато сервісних послуг – і все це сучасна бібліотека.

Сьогодні бібліотекар виконує масу додаткових функцій - це вчитель, організатор-витівник, психолог, дизайнер, фотограф, оператор ПК, відеорежисер...,

Я й не уявляла, що в новій сучасній бібліотеці можливо створити так багато цікавого: майстер-класи, виставки, зустрічі з цікавими та творчими особистостями, екскурсії, конкурси та багато іншого. Ми не зациклюємось на читанні, через те, що наша бібліотека має попит серед молодшого покоління, то я багато часу спілкуюсь з дітками. Мені дуже подобається проводити для них різні заходи, адже коли вони посміхаються та радіють, то розумієш, що не дарма працюєш.

Сьогодні працювати в бібліотеці важко, але цікаво. Бібліотекарі вільні у виборі змісту своєї діяльності. Зараз бібліотека повинна вижити й довести, що вона необхідна суспільству.

На завершення скажу словами класиків: "Щоб запалити інших, треба самому горіти, а не тліти”, та побажати своїм колегам – не жалійте тепла свого серця, світла свого розуму в роботі з дітьми, і вони зроблять наш світ прекраснішим, світлішим і добрішим».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

                                                                                   

 

 

 

 

               

 

 

     Джерело: Бібліотека Біловодського професійного аграрного ліцею


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь