Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста-юриста відділу організаційно-кадрової роботи, архівного зберігання та юридичного забезпечення Ладижинської сільської ради

Дата: 20.07.2021 10:29
Кількість переглядів: 1022

Фото без опису

 

Оголошення про конкурс

Ладижинська сільська рада, відповідно до статті 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста-юриста відділу організаційно-кадрової роботи, архівного зберігання та юридичного забезпечення Ладижинської сільської ради.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби, заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см, копії документів про освіту, копію документів про стаж роботи (трудову книжку (у разі наявності) або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, копію документа, який посвідчує особу, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування, до призначення або обрання на відповідну посаду подає шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством. 

Вимоги до претендентів:
- громадянство України;
-
освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
- стаж роботи в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше одного року або стаж роботи за фахом не менше 2-х років;
- вільне володіння державною мовою;
- володіння основними навиками роботи на комп'ютері з відповідним програмним забезпеченням, знання діловодства;

- необхідні професійні та ділові якості.

Документи приймаються з 08:00 години 20.07.2021 року до 17:00 години 19.08.2021 року за адресою: вул. Шкільна, 2, с. Ладижинка, Уманського району, Черкаської області, 20382.

Додаткова інформація стосовно основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається працівником Ладижинської сільської ради, відповідальним за кадрову роботу. Телефон для довідок: 050 250 02 99, Конкурсна комісія.   

 

Список запитань до конкурсу  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь