Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 травня в Уманському районі стартував чемпіонат по футболу серед аматорів

Дата: 22.06.2021 13:58
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

16 травня в Уманському районі стартував чемпіонат по футболу серед аматорів, який місцевий футбольний бомонд рік тому охрестив "Серією У". "Серія У" - абсолютно автономний турнір із серйозних  та амбітних команд. не підпорядкований Федерації футболу Уманського району чи будь-якій іншій громадській або державній установі. Безпосереднє керівництво чемпіонатом здійснюється самими командами, точніше їх представниками.

Фаворити "Серія У" торішній чемпіон і володар кубка - "Локомотив"(Умань), срібний призер ФК"Дмитрушки", бронзовий - "Олімпік"(Умань). Не можна також скидати з рахунків досить міцну "Іванівку" та непередбачувану "Осітну", а також "Ятрань-80" разом з "Гранітом" зі Старих Бабанів, що перейшли з Відкритого чемпіонату Уманщини. Також в «Серія У» від Ладижинської сільської територіальної громади беруть  участь такі футбольні команди як ФК"Колос" - Текуча, ФК "Колодисте" та ФК "Ладижинка". Після пройдених п’яти турів команда з с. Текуча ФК"Колос", яка вже довгий час бере участь у подібних змаганнях займає 7-му сходинку чемпіонату маючи 7 очок. А дебютанти чемпіонату із с. Колодисте та с. Ладижинка, на жаль, поки що внизу турнірної таблиці – ФК Колодисте”  на 11-му місці здобувши лише одну перемогу, три рази поступившись, але маючи при цьому одну гру в запасі, яка була перенесена на прохання ФК ”Ятрань 80 з с. Берестівець, ну і молода та поки що не досвідчена ФКЛадижинка на 12-й сходинці, маючи пять програшів та як результат - нуль очок. Але хлопці не впадають у відчай та не втрачають командний дух, і надалі будуть продовжувати боротьбу за призові місця.

Фінансуванням команд та виїзних матчів займаються спонсори та меценати. ФК ”Колос” с.Текуча уже довгий час допомагає Агрофірма - Текуча бензином та оплатою суддівства,  ФК ”Ладижинка” - підприємець Лавренюк О, а ФК з ”Колодисте” придбанням футбольної форми, м’ячів та сіток для воріт допомогли небайдужі до футболу та й загалом до спорту жителі села. Також Ладижинська сільська рада виділила кошти з сільського бюджету для придбання футбольного інвентарю, в тому числі по три м’ячі для кожної із команд, а також шкільного автобуса для виїзних матчів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь