Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги суб’єктів господарювання, зокрема фермерських господарств, що бажають отримати спеціальну бюджетну дотацію за утримання кізочок, козематок, ярок, вівцематок

Дата: 09.06.2021 11:09
Кількість переглядів: 517

Фото без опису     

    До уваги суб’єктів господарювання, зокрема фермерських господарств, що бажають отримати спеціальну бюджетну дотацію за утримання кізочок, козематок, ярок, вівцематок

 Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517 внесено зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.                           

   Дотація за утримання кіз та овець надається юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичним особам-підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам, які є власниками кіз та овець, за кожну наявну станом на 1 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 гривень за одну голову.

   Для отримання дотації власники тварин подають до Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації (м. Черкаси, вул. Смілянська 131, каб. 209) до 1 липня поточного року документи згідно з переліком наведеному у п. 12 порядку використання коштів затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517.

                                Звертаємо Вашу увагу!

     Заявки, що надійшли після закінчення терміну подання (після 1 липня) не розглядаються. Документи, подані не в повному обсязі повертаються суб’єктам господарювання протягом 5 робочих днів.

     Форма заявки буде надіслана Департаментом агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації додатково і розміщена на офіційному веб-сайті Ладижинської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь